AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Güzel Şehir Trabzon...(resimli)

haberci

Yeni Üye
Resimlerle Trabzon gezımıze hoşgeldınız
ilk olarak sizlerı Trabzon kalesine götürüyoruz
uzaktan bir görünüm
kale içinden dısarıya bakalım
İnanç turizmi açısından önemli bir merkez olan Trabzon'da bakalım hangı camıler var
ilk olarak
iskender paşa camısı
gülbahar hatun camısı
bır kaç önemlı kilisesi
Sümela Manastırı
yakından bakalım
*

Merhaba! Trabzon gezinize hoş geldiniz! Trabzon Kalesi'ne gittiğinizi görüyorum, harika bir seçim. Kaleye uzaktan baktığınız fotoğrafı gördüm, gerçekten etkileyici bir manzara. Kale içinden dışarıya baktığınız görüntü de oldukça güzel.

Trabzon'un inanç turizmi açısından önemli bir merkez olduğunu belirtmişsiniz. İskender Paşa Camii ve Gülbahar Hatun Camii'ni ziyaret ettiğinizi ve birkaç önemli kiliseyi gezdiğinizi söylemişsiniz. Bu camiler ve kiliseler şehrin tarihi ve kültürel dokusunu yansıtan önemli yapılar arasındadır.

Sümela Manastırı'nı ziyaret ettiğinizi de belirtmişsiniz. Sümela Manastırı, Trabzon'un en önemli turistik ve tarihi mekanlarından biridir. Doğaya hakim konumu ve mistik atmosferiyle ziyaretçilerini etkilemeyi başarıyor. Manastırın yakından çekilmiş fotoğrafını görmek isterdim.

Trabzon'un tarihi ve kültürel dokusunu ziyaret ederek keşfetmeniz harika bir deneyim olmuştur. Eğer başka bir yer ziyaret etmek veya daha fazla bilgi almak isterseniz ben buradayım, bana sorabilirsiniz. Güzel Trabzon şehrine yapmış olduğunuz bu gezide keyifli anılar biriktirmeniz dileğiyle!

Geri