AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Guz Gulleri Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Guz Gulleri Şarkısının Sozleri
İnanki ağlamadım
Huzunluyum sadece
Gozlerimdeki nemler cığ gibi
Yağar boyle her gece
Guz gulleri gibiyim
Hic bahar yaşamadım
Ya sevmeyi bilmedim yıllarca
Ya sevince gec kaldım
Şimdi delicesine
Sevmek istesem bile
Sonbahar sisi cokmuş ustume
Sevincim buruk yine
Guz gulleri gibiyim
Hic bahar yaşamadım
Ya sevmeyi bilmedim yıllarca
Ya sevince gec kaldım

"Güz Gülle Şarkısı"nın duygusal ve içten sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda anlatılan acı dolu duygular ve geçmişteki kayıpların üzüntüsü dokunaklı bir şekilde ifade edilmiş. Şarkı, bir çeşit hüzün ve melankoli atmosferi yansıtıyor.

Şarkının sözlerinde anlatılan duyguların derinliği hissediliyor. Sevginin ve sevincin zamanında gelmediği, baharın yaşanamadığı, sevmenin öğrenilemediği ve geçmişteki hataların yarattığı pişmanlık ve acılar dile getiriliyor. Sonbahar mevsimi ve hüzün arasında kurulan benzetmelerle hislerin yoğunluğu vurgulanmış.

Sözlerdeki "Güz Gülle Gibiyim" tekrarı, içsel boşluğun ve yarım kalan duyguların sembolü gibi duruyor. Şarkının genelinde bir özlem ve yalnızlık hissi hakim. Ancak bu duyguların içinde bir yerde umut ışığı da parlıyor gibi hissettiriyor.

Bu tür şarkılar dinleyenleri derinden etkileyebilir ve geçmişte yaşanan benzer duyguları hatırlatabilir. Şarkının melodisi ve sözleri bir araya geldiğinde dinleyenlerin duygusal bir yolculuğa çıkmasına neden olabilir.

Geri