AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Guvercin dizisinin basrolleri kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Güvercin dizisinin başrolleri kim?​

Güvercin (dizi)
Güvercin dizisi oyuncusu Zülüf kimdir?
Güvercin dizisinde Zülüf karakterini Almila Ada canlandırmaktadır. Zülüf, Bedir’in kızıdır. Küçük yaşta babasının hapse girmesi ile birlikte Zülüf, annesi ile birlikte evin yükünü sırtlamış ve annesine yardımcı olmuştur. Öte yandan güzel ve cesur olan Zülüf, kardeşi Müslüm’e de sahip çıkmaktadır.
Güvercin dizisi Kevser kimdir?
Nursel Köse, 1 Ocak 1961 yılında Malatya’da dünyaya geldi. Köse,17 yaşında üniversite için Almanya’ya yerleşmiştir. Köln Üniversitesi’nde Mimarlık okuduktan sonra kısa bir süre mesleğini yapmıştır. Öğrenciyken paralelinde, aktör, komedyen, yazar, şair ve radyo tiyatrosu yazarı olarak çalıştı.

Güvercin dizisinde oynayan Ökkeş kimdir?​

Güvercin dizisinde Ökkeş olarak karşımıza çıkan Genco Özak 22 Kasım 1992 tarihinde doğmuştur. İstanbul’da doğan Genco aslen İstanbulludur. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde eğitim alan Genco bu üniversiteden mezun olmuştur.
Güvercin Kaç bölüm oldu?
Star TV ekranlarında yayınlanan Güvercin 16.bölüm ile final kararı aldı.
Güvercin dizi nerede çekiliyor?
Güvercin dizisi bazı bölümleri Urfa’da, büyük bir bölümü ise Gaziantep’te çekiliyor. Ailenin reisi, Zülüf ve Müslüm’ün babası, Zeliha’nın kocasıdır.

Güvercin dizisi Nefise kim?​

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Güvercin dizisinde rol alan Eslem Akar, dizide ‘Nefise’ karakterine hayat veriyor. Eslem Akar, bugüne kadar pek çok dizi projesinde önemli rollerde yer almış bir isim.
Ökkeş hangi dizide oynuyor?
Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Güvercin dizisinde rol alan Genco Özak, dizide ‘Ökkeş’ karakterine hayat veriyor.
Genco Özak hangi dizilerde rol aldı?
Güvercinşu tarihten beri: 2019Kocamın Ailesi2014 – 2015Vatanım Sensin2016 – 2018Genco Özak/TV şovları

Güvercin dizisi neden bitti?​

Güvercin dizisinin final yapacağı dizinin resmi Twitter hesabından “Sen iste, hayatı yeniden yazarım Zülüf!” #Güvercin final bölümü tanıtımı! Final bölümü çarşamba 20.00’da Star’da!” notuyla yapılan paylaşımla kesinleşti. Güvercin dizisinin final kararı alınmasının sebebinin reytinglerinin düşmesi olduğu söyleniyor.
Beyaz güvercin dizisi nerede çekildi?
Güvercin dizisi bazı bölümleri Urfa’da, büyük bir bölümü ise Gaziantep’te çekiliyor.
Elkız nerede çekiliyor?
El Kızı, Muğla’nın Ula ve Köyceğiz ilçelerinde çekiliyor. “Gemi su almaya başladığı gün, ilk “El kızı”nı attılar aşağı..”Biz çok mutlu bir aileydik. Annem babamın gözünün bebeğiydi. Gelini değil kızıydı babaannemin.

Benim hayatım dizisi hangi gün?​

Star TV ekranlarının yeni dizisi Benim Hayatım’ın oyuncuları ve konusuyla gündemde. BVB Yapım imzasıyla ekrana gelen Benim Hayat dizisi her hafta Perşembe akşamı seyirciyle buluşuyor.
Tipi rolünü kim oynuyor?
Savaş ÖzdemirTipi / Canlandıran
Ali Genco Özak nereli?
Genco Özak, 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve 28 yaşındadır. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde eğitim görmüştür ve tiyatro ve dizi oyuncusudur.

Geri