AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Guvenli mod a nasil girilir?

Editör

Yeni Üye

Güvenli mod a nasıl girilir?​

Windows tuşu + R’ye basın (PC’yi her yeniden başlattığınızda Windows güvenli modda başlatmaya zorlayın)
- Windows Tuşu + R’ye basın.
- İletişim kutusuna msconfig yazın .
- Önyükleme sekmesini seçin.
- Güvenli Önyükleme seçeneğini seçin ve Uygula’yı tıklayın.

Güvenli mod nasıl kapatılır?​

Güvenli moddan çıkmanın en basit yolu, cihazınızı yeniden başlatmaktır. Yazılımla ilgili herhangi bir sorun yoksa Android telefonunuz normal modda açılmalıdır. Telefonu yeniden başlatmak için açılır menü görünene kadar güç düğmesine basılı tutun. Ardından “Yeniden başlat” seçeneğine dokunun.
Başlangıç onarma nasıl yapılır?​
Bilgisayar Kapalıyken Başlangıç Onarma Açma
- Bilgisayarınızı açmak için On-Off tuşuna basın.
- On-Off tuşuna basıldığında ESC basılı tutun.
- F11 tuşuna basın.
- Sorun Gider’i seçin.

F8 ile Güvenli Mod nasıl açılır?​

F8 ile Güvenli Mod nasıl açılır?
Çözüm
- Bilgisayarı açtıktan veya yeniden başladıktan sonra 1 saniye arayla F8 tuşuna basın.
- Bilgisayar donanım bilgilerini gösterip bellek testi yaptıktan sonra Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri menüsü açılacaktır.
- Yön tuşlarını kullanarak Güvenli Mod veya Ağ ile Güvenli Mod seçeneği üzerine gelip Enter tuşuna basın.

Android telefon nasıl güvenli moda alınır?​

Android telefon nasıl güvenli moda alınır?
Güç açıkken Güvenli Moda Girmek İçin: Güç düğmesine uzun basın. 2. “Kapama” seçeneğine dokunarak parmağınızı basılı tutun. 3. Güvenli Modda Yeniden Başlatma penceresi geldiğinde “Tamam” seçeneğine dokunun.

Başlangıç Onarmadan nasıl çıkılır?​

Adım: Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Windows logosu görünmeden önce “F8” tuşuna basmaya devam edin. 2. Adım: Gelişmiş Önyükleme Seçenekleri ekranını gördüğünüzde, “Komut İstemi ile Güvenli Mod” u seçin. 3. Adım: Ardından “bcdedit / set {default} recoveryenabled No” yazın ve “Enter” tuşuna basın.

Otomatik Onarım nasıl açılır?​

- Başlat öğesine tıklayın.
- Güç düğmesi simgesine tıklayın.
- Şu düğmeyi basılı tutun: Shift tuşuna ve ardından Yeniden Başlat öğesine tıklayın.
- Sorun Giderme öğesini seçin.
- Başlangıç Onarımı’> Advanced Options (Gelişmiş Seçenekler) bölümüne gidin.
- Başlangıç onarım işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Güvenli mod, bilgisayar veya telefonda sorun yaşandığında kullanılan bir özelliktir. Windows işletim sistemlerinde güvenli moda girmek için genellikle farklı yöntemler kullanılır. Öncelikle, Windows'ta Güvenli Mod'a girmenin birkaç farklı yolunu belirtmek istiyorum:

1. Windows Tuşu + R’ye basın:
- Windows Tuşu + R’ye basın.
- Açılan iletişim kutusuna "msconfig" yazın.
- Önyükleme sekmesini seçin.
- Güvenli Önyükleme seçeneğini işaretleyin ve Uygula'yı tıklayın.

2. F8 Tuşu ile Güvenli Mod:
- Bilgisayarı açtıktan veya yeniden başlattıktan sonra 1 saniye arayla F8 tuşuna basın.
- Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri menüsü açılacak.
- Yön tuşlarını kullanarak Güvenli Mod'u seçip Enter tuşuna basın.

3. Başlangıç Onarma:
- Bilgisayarı kapalıyken açmak için On-Off tuşuna basın.
- ESC tuşuna basılı tutarken bilgisayarı açın.
- F11 tuşuna basın ve "Sorun Gider" seçeneğini seçin.

Android telefonlarda da güvenli moda girmek için genellikle aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Güç düğmesine uzun basın.
- “Kapama” seçeneğine basılı tutarak Güvenli Modda Yeniden Başlatma penceresi açılana kadar bekleyin.
- Ardından “Tamam” seçeneğine dokunun.

Başlangıç Onarımı veya Otomatik Onarım gibi seçenekler genellikle bilgisayarın sorunlarını gidermek için kullanılır. Bu seçenekler genellikle bilgisayar açılırken veya yeniden başlatılırken belirli tuş kombinasyonları veya menüler aracılığıyla erişilebilir. Hepsi belirli durumlarda faydalı olabilir ve sorun giderme konusunda yardımcı olabilir.

Geri