Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Güveçte Tereyağlı Karides

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Güveçte Tereyağlı Karides Tanımı İçin Malzemeler
3 yemek kaşığı tereyağ
300 gram temizlenmiş karides
3 tane sarımsak
Yarım çay kaşığı tuz
1 .5 çay kaşığı kırmızı toz biber
Yarım çay kaşığı nane
4 diş sarımsak

Güveçte Tereyağlı Karides Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karides ,sarımsak ,tuz bi kaba alınır karıştırılır .
Tavaya tereyağ ve 4 diş sarımsak alınır kavrulur.
İçine karidesler eklenir kavrulur .
İçine baharatlarda eklenir ,2 dk kavrulur .
Güveçe konur güveç ocağın üstüne alınır ,bir taşım kaynatılır servise hazır.
Güveçte Tereyağlı Karides Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst