- Konu Yazar
- #1
Güveçte Tereyağlı Karides Tanımı İçin Malzemeler
3 yemek kaşığı tereyağ
300 gram temizlenmiş karides
3 tane sarımsak
Yarım çay kaşığı tuz
1 .5 çay kaşığı kırmızı toz biber
Yarım çay kaşığı nane
4 diş sarımsak
Güveçte Tereyağlı Karides Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karides ,sarımsak ,tuz bi kaba alınır karıştırılır .
Tavaya tereyağ ve 4 diş sarımsak alınır kavrulur.
İçine karidesler eklenir kavrulur .
İçine baharatlarda eklenir ,2 dk kavrulur .
Güveçe konur güveç ocağın üstüne alınır ,bir taşım kaynatılır servise hazır.
Güveçte Tereyağlı Karides Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 yemek kaşığı tereyağ
300 gram temizlenmiş karides
3 tane sarımsak
Yarım çay kaşığı tuz
1 .5 çay kaşığı kırmızı toz biber
Yarım çay kaşığı nane
4 diş sarımsak
Güveçte Tereyağlı Karides Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karides ,sarımsak ,tuz bi kaba alınır karıştırılır .
Tavaya tereyağ ve 4 diş sarımsak alınır kavrulur.
İçine karidesler eklenir kavrulur .
İçine baharatlarda eklenir ,2 dk kavrulur .
Güveçe konur güveç ocağın üstüne alınır ,bir taşım kaynatılır servise hazır.
Güveçte Tereyağlı Karides Tanımı Fotoğraflı Yapılışı