- Konu Yazar
- #1
Güveçte Püreli Sucuk Tanımı İçin Materyaller
Püresi İçin
6 adet patates
Yarım çay bardağı süt
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber
Üzeri İçin
1 kase sucuk
Küçük 1 kase kaşar peyniri
Güveçte Püreli Sucuk Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Patateslerimizi soyup haşlayalım süt tereyağı tuz karabiberle birlikte püre haline getiriyoruz.
Güvecimizin altına yayalım üzerine dilimlenmiş sucuklarımızı dizelim.
Son olarak rendelenmiş kaşarımızı dökelim.
180 derecelik ısıtılmış fırında kaşar eriyene kadar pişiriyoruz afiyet olsun arkadaşlar
Püresi İçin
6 adet patates
Yarım çay bardağı süt
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber
Üzeri İçin
1 kase sucuk
Küçük 1 kase kaşar peyniri
Güveçte Püreli Sucuk Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Patateslerimizi soyup haşlayalım süt tereyağı tuz karabiberle birlikte püre haline getiriyoruz.
Güvecimizin altına yayalım üzerine dilimlenmiş sucuklarımızı dizelim.
Son olarak rendelenmiş kaşarımızı dökelim.
180 derecelik ısıtılmış fırında kaşar eriyene kadar pişiriyoruz afiyet olsun arkadaşlar