- Konu Yazar
- #1
Güveçte Mantarlı Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
700 gr kuşbaşı et
4 -5 kaşık zeytinyağ
Yarım kilo mantar
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı kapya biber
Tuz, karabiber
Üzerine
5 adet çeri domates
3 adet yeşil biber
1 kase kaşar rendesi
Güveçte Mantarlı Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Eti tencereye koyup kısık ateşte yumuşayınca kadar pişirelim.
Etimiz suyunu çekip yumuşadıysa yağını ek edelim. (eğer yumuşamadıysa birazdaha su koyup pişirelim)
Etimiz pişince mantar ve biberi ekliyelim.
Tuz ve karabiber ek edelim.
Güveç kaplarına koyup üzerine kaşar rendesi ,biber, domates koyup fırında 15 -20 dakika pişirelim.
Güveçte Mantarlı Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
700 gr kuşbaşı et
4 -5 kaşık zeytinyağ
Yarım kilo mantar
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı kapya biber
Tuz, karabiber
Üzerine
5 adet çeri domates
3 adet yeşil biber
1 kase kaşar rendesi
Güveçte Mantarlı Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Eti tencereye koyup kısık ateşte yumuşayınca kadar pişirelim.
Etimiz suyunu çekip yumuşadıysa yağını ek edelim. (eğer yumuşamadıysa birazdaha su koyup pişirelim)
Etimiz pişince mantar ve biberi ekliyelim.
Tuz ve karabiber ek edelim.
Güveç kaplarına koyup üzerine kaşar rendesi ,biber, domates koyup fırında 15 -20 dakika pişirelim.
Güveçte Mantarlı Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı