AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Güveçte Barbunya

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Güveçte Barbunya Tanımı İçin Gereçler
2 poşet yaş barbunya benim buzluğumda vardı
2 yemek kaşığı tereyağ
1 adet soğan
1 yemek kaşığı salça biber domates karışık
1 kesim kemik ve suyu
1 adet havuç

Güveçte Barbunya Tanımı Yapılışı

Ben barbunyaları yaşda olsa suda beklettim daha hoş oluyor.
Öncelikle eti küçük bir kesim koyduğum için küçük bir tencerede bayağı pişirdim yumuşayıncaya kadar.
Akabinde güvece soğanla tereyağını erittim .
Soğanlar ölünce salçayı ekledim ve az su koydum blendra vurdum soğanlar olsun diye.
Daha sonra için doğradığım havucu ve eti ekleyip kavurdum.
Barbunyayı attım kavurdum.
Sonra etin suyunu ve birazda olağan su ekledim .
Karabiber, tuz dileğe nazaran ölçüsünü ekledim afiyet olsun.
 
Geri
Üst