AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Güveçte Alabalık

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Güveçte Alabalık Tanımı İçin Malzemeler
2 adet alabalık
Sosu için;
Yarım çay bardağı zeytinyağı (isteyen arttırabilir)
3-4 diş rende sarımsak
Yarım limon kabuğu rendesi
Yarım limon suyu
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Domates sosu

Güveçte Alabalık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sosu hazırlayıp vaktimiz varsa ayıklanmış balıkları sosa yatırıyoruz.
Birkaç saat buzdolabında bekletiyoruz. Bu sosla çok lezzetli bir balığımız olacak.
Güvece balığı koyalım, arpacık soğan ve mantar da koyabilirsiniz. Ayrıyeten lezzet katacaktır.
180 derece fırında pişirelim. Afiyetle inşâallah.
Güveçte Alabalık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst