Güveçde Et

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Güveçde Et Tanımı İçin Materyaller
1 kilo et kaburga yada kuş başı karışık da ola bilir zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
2 adet soğan
6- 7 diş sarımsak
Tuz

Güveçde Et Tanımı Yapılışı

Eti yıkayıp tencere alalım.
Üzerine zeytin yağı koyup 1 -2 sat bekletelim.
Daha sonra orta ateşte suyun salana kadar pişirelim. Bu esnada tereyağı ve tuzu da ekliyelim şayet pişmese 1 -2 su bardağı su ekliyebilirsiniz.
Pişdikden sonra güveçlere hisse edip üzerine soğan sarımsak koyalım.
Folyo kapatıp 250 derecede 1sat pişirelim. Deniyenler afiyet olsun
 
Geri
Üst