Güveçde Et Tanımı İçin Materyaller
1 kilo et kaburga yada kuş başı karışık da ola bilir zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
2 adet soğan
6- 7 diş sarımsak
Tuz
Güveçde Et Tanımı Yapılışı
Eti yıkayıp tencere alalım.
Üzerine zeytin yağı koyup 1 -2 sat bekletelim.
Daha sonra orta ateşte suyun salana kadar pişirelim. Bu esnada tereyağı ve tuzu da ekliyelim şayet pişmese 1 -2 su bardağı su ekliyebilirsiniz.
Pişdikden sonra güveçlere hisse edip üzerine soğan sarımsak koyalım.
Folyo kapatıp 250 derecede 1sat pişirelim. Deniyenler afiyet olsun
1 kilo et kaburga yada kuş başı karışık da ola bilir zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
2 adet soğan
6- 7 diş sarımsak
Tuz
Güveçde Et Tanımı Yapılışı
Eti yıkayıp tencere alalım.
Üzerine zeytin yağı koyup 1 -2 sat bekletelim.
Daha sonra orta ateşte suyun salana kadar pişirelim. Bu esnada tereyağı ve tuzu da ekliyelim şayet pişmese 1 -2 su bardağı su ekliyebilirsiniz.
Pişdikden sonra güveçlere hisse edip üzerine soğan sarımsak koyalım.
Folyo kapatıp 250 derecede 1sat pişirelim. Deniyenler afiyet olsun