Güveç

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Güveç Tanımı İçin Malzemeler
4 adet patates
1 kase bezelye
1 kase taze fasulye
1 kase arpacık soğan
1o dış kadar sarımsak
1 su bardağı domates sosu
2 tatlı kaşığı tatlı toz biber
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz
Yarım çay bardağı zeytinyağı
4-5 modül kemikli et
1 su bardağı su

Güveç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kemikli etleri güvecin tabanına yerleştirin.
Patatesleri küp küp doğrayın.
Diğer materyalleri de ekleyin ve baharatları ve zeytinyağını ek edin ve harmanlayın.
Harmanlanan zerzevatları teminat alın.
Üzerine 1 bardak ( şayet biraz sulu olsun isterseniz 1,5 su bardağı su ekleyin)suyu ilave edin üzerini kapatıp 250 derecelik ısınmış fırında 40-45dk pişirin afiyet olsun
Güveç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst