AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Gurvita hangi marketlerde var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gurvita hangi marketlerde var?​

Amazon.

Cahide Sultan kemik suyu nasıl yapılır?​

Et suyu nasıl hazırlanır?
- Kasaba kemikleri kırdırın. Kemikleri yıkayıp düdüklü tencereye koyun.
- Kaynamaya başlayınca üzerine çıkan köpükleri alın.
- Kısık ateşte yaklaşık 2 saat pişirin.
- Et suyunu ocaktan alıp süzgeçten süzün.
- Ilıyınca pet bardaklara veya küçük kaplara paylaştırın.
Gurvita nin sahibi kim?
Faydalı Mamuller adlı şirketin kurucusu Bahar Şamhili Tanju, Gurvita adlı yeni bir marka yarattı. Markayla birlikte kemik suyu başta olmak üzere diğer sakatat çeşitlerinin de çorbalarını üreten Tanju, “Kemik erimesi rahatsızlığı geçirdim. Doktorlar hayatımdan kemik suyunu eksik etmememi söyledi.
Gurvita kime ait?
Yaptıkları araştırmalardan sonra Faydalı Mamuller Gıda AŞ’yi kurduklarını anlatan Tanju, “Marka olarak da ‘Gurvita’ ismini belirledik.

Kemik suyu kaç saat suda bekletilir?​

Kemikleri önce temiz tuzlu suda bekletin. Aldığınız kemiklerin durumuna göre suda bekleteceğiniz süre 2 ile 12 saat arasında değişiklik gösterebilir. Dilerseniz kemik suyu yapmaya karar verdiğiniz günün bir gün öncesi, akşamdan suya koyup sabah kullanacak şekilde suda bekletebilirsiniz.

Evde kemik suyu konservesi nasıl yapılır?​

Büyükçe bir tencereye kurbanın etli veya etsiz bütün kemiklerini doldurun. Ben mümkün olduğu kadar etlerinizi sıyırdım. Üzerine kemikleri geçecek kadar su doldurun. Kısık ateşte yaklaşık 12 saat boyunca kaynatın.
Bahar Samhili Tanju kimdir?
Bahar Şamhili Tanju, yıllarca medya sektöründe görev yapmış bir yönetici ama artık bir girişimci. Erken yaşta kemik erimesi sorunu yaşayan Tanju’ya, doktorları ilaç tedavisinin yanında kemik suyu ve sakatat çorbaları gibi kolajen zengini besinleri tüketmesini tavsiye etmiş.
Gurvita organik mi?
Gurvita % 100 doğaldır. Kaynağı belli doğal hayvansal ürünler ve taze sebze/baharatlarla yapılır.

Geri