AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gurur - Deniz Seki..

haberci

Yeni Üye
Deniz Seki Gurur
kararsızsan karar ver ne olur
yanımdaysan elimi bırakma
gunah bende
gidiyor bak
yazık ettik bu aşka inan bana
gururda desen, oda değil
derdim bu da değil aslında
umudum yok
sebep sensin belki
ya da benmiyim
bu ihtimallere itimadım kalmadı hic
gururda desen ,gururda değil
derdim buda değil aslında
umudum yok
sebep sensin belki
ya da benmiyim
bu ihtimallere itimadım kalmadı hic

Deniz Seki'nin "Gurur" şarkısının sözlerinden bir bölüm paylaşmışsınız. Bu şarkının sözleri aşkla gurur arasındaki mücadeleyi anlatıyor gibi görünüyor. Şarkıda duygusal bir çırpınma, karar verme süreci ve aşk ile gurur arasındaki çelişki üzerinde durulmuş. İçinde bulunduğunuz duygusal durumu ve ilişkinizi anlatan bu sözler sizi derinden etkilemiş olabilir.

Aşk ve gurur arasındaki ikilemler, insan ilişkilerinde sıkça karşılaşılan durumlar arasındadır. Şarkıda da ifade edildiği gibi, bazen gururumuz bize aşkımızı görememe ya da kabul edemememiz konusunda engel olabilir. Kararsızlıklar, umutsuzluklar ve suçlama süreçleri duygusal çekişmelerin bir yansıması olabilir.

Belki de şarkının size yansıyan kısımları, içsel bir çatışmayı veya duygusal bir karmaşayı ifade ediyor olabilir. İlişkilerde hissedilen güven sorunu, özgüven eksikliği ya da geçmiş deneyimlerin yarattığı korkular da bu tür içsel sorgulamalara neden olabilir.

Eğer bu şarkının size dokunmasının özel bir nedeni varsa, bu duygularınızı derinlemesine anlamak ve üzerinde düşünmek size yardımcı olabilir. Unutmayın ki duygularınızı ifade etmek, anlamak ve kabul etmek duygusal iyileşme sürecinde adım atmanıza yardımcı olabilir. Duygularınızı paylaşmak ya da bir destek bulmak da bu süreçte önemli olabilir. Umudunuzu ve gücünüzü kaybetmeyin, her zorluğun bir çözümü ve her karışıklığın bir sonu olacaktır.

Geri