Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Gurcistan tren var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gürcistan tren var mı?​

Gürcistan’dan Azerbaycan’a direkt gece treni ile seyahat edin. Tiflis’ten (Gürcistan) Bakü’ye (Azerbaycan) giden bir günlük gece treni vardır. Yolculuk süresi 12 saattir. Tiflis’te hareket saati 20: 30’dur.

Batum Tiflis hızlı tren kaç saat?​

Gürcistan demiryollarının direkt treni ile Batum’dan Tiflis’e seyahat edin. Yolculuk süresi 5:30 saattir. Tren bileti ücreti 2. sınıfta 25 GEL (7 EUR) ve 1. sınıfta 61 GEL’dir (16 EUR).
Kars Batum tren kaç saat?​
“Doğu Ekspresi” olarak adlandırılan bu gece treni rahat ve çok manzaralı bir yolculuktur. Tren bileti fiyatları koltukta 60 TL’den (7 EUR), 4 yataklı vagonda 80 TL’den (9 EUR) başlıyor. Erzurum’dan veya Kars’tan otobüsle Sarp sınırına varın. Yolculuk süresi 5 saattir.

Türkiye’den Gürcistan’a tren var mı?​

Türkiye’den Gürcistan’a tren var mı?
1a İstanbul (Türkiye) noktasından Batum (Gürcistan) noktasına seyahat. Türkiye’den Gürcistan’a trenle seyahat edin. Ankara’dan 22 saat (Erzurum) veya 27:30 saat (Kars) yolculuk süresi olan bir gece treni vardır. “Doğu Ekspresi” olarak adlandırılan bu gece treni rahat ve çok manzaralı bir yolculuktur.

Azerbaycan’a trenle gidilir mi?​

Azerbaycan’a trenle gidilir mi?
Demir İpek Yolu’nun en rahat hattı olan BTK trenleri, ortalama 14 saat 30 dakikada yolculuklarını tamamlar. Bakü Tiflis Kars treni önce Gürcistan, sonrasında Azerbaycan ve Hazar Denizi üzerinden geçer. Tiflis ve Azerbaycan arasındaki seyahat her gün düzenlenen seferler ile günde 1 kez yapılır.

Batum Tiflis arası kaç saat arabayla?​

Batum Tiflis Arası yaklaşık olarak 375 km mesafede bulunmaktadır. Kendi özel aracınızla 5 saate gittiğiniz bu yolu, Batum’dan Tiflis’e kalkan ve Türkiye’den gelen otobüslerle 6 saate gidebilirsiniz.

Kars Bakü tren bileti ne kadar?​

“Doğu Ekspresi” olarak adlandırılan bu gece treni rahat ve çok manzaralı bir yolculuktur. Tren bileti fiyatları koltukta 60 TL’den (7 EUR), 4 yataklı vagonda 80 TL’den (9 EUR) başlıyor.
Islahiye Sınır Kapısı demiryolu nerede?​
İslahiye, Türkiye’nin Suriye ile arasındaki 3 demiryolu geçişinden biri. Sınıra 24 km uzaklıktaki İslahiye İstasyonu’nun karşısında, sınırın diğer yanında Suriye’nin Meydanekbez İstasyonu bulunmakta. Halep şehrine 100 km uzaklıkta bulunan sınır geçişi, Suriye’nin batı ve kuzey bölgelerine erişmek için en iyi yol.

Evet, Gürcistan'da bulunan demiryolu ağından faydalanarak çeşitli şehirlere trenle seyahat etme imkanı bulunmaktadır. Gürcistan'dan Azerbaycan'a direkt gece treni ile seyahat edebilir ve Tiflis'ten Bakü'ye giden günlük gece treniyle yolculuk yapabilirsiniz. Bu seferin süresi 12 saat olup, Tiflis'ten kalkış saati 20:30'dur.

Batum ile Tiflis arasında da demiryolu hizmeti mevcuttur. Gürcistan demiryollarının direkt treni ile Batum'dan Tiflis'e seyahat edebilirsiniz. Bu yolculuk yaklaşık olarak 5.5 saat sürmektedir. Tren bileti ücretleri ise 2. sınıf için 25 GEL (7 EUR) ve 1. sınıf için 61 GEL (16 EUR) olarak belirlenmiştir.

Türkiye'den Gürcistan'a trenle seyahat etmek isterseniz İstanbul'dan Batum'a gitmek için Ankara üzerinden Erzurum veya Kars'a 22-27.5 saat süren gece trenleri bulunmaktadır. Bu gece trenleri "Doğu Ekspresi" olarak adlandırılmakta olup, konforlu ve manzaralı bir yolculuk sunmaktadır.

Azerbaycan'a da trenle seyahat mümkündür. Demir İpek Yolu'nun en konforlu hattı olan BTK trenleri ile Bakü-Tiflis-Kars hattından Azerbaycan'a trenle seyahat edilebilir. Bu trenlerin ortalama yolculuk süresi 14 saat 30 dakikadır ve Tiflis ile Azerbaycan arasında günlük seferler düzenlenmektedir.

Batum ile Tiflis arasındaki mesafe araçla yaklaşık 375 km'dir. Kendi aracınızla bu mesafeyi 5 saatte alabilirken, Batum'dan Tiflis'e kalkan veya Türkiye'den gelen otobüslerle yaklaşık 6 saat süren bir yolculuk yapabilirsiniz.

Son olarak, Kars ile Bakü arasında tren bileti fiyatları koltukta 60 TL (7 EUR) ve 4 yataklı vagonda 80 TL (9 EUR) gibi fiyatlarla başlamaktadır. Bu gece treninde rahat ve manzaralı bir seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz.

İslahiye Sınır Kapısı, Türkiye ile Suriye arasındaki 3 demiryolu geçiş noktasından biridir. İslahiye İstasyonu, sınıra 24 km uzaklıkta yer almaktadır ve Suriye'nin karşısında Meydanekbez İstasyonu bulunmaktadır. Halep şehrine yaklaşık 100 km uzaklıkta olan bu sınır kapısı, Suriye'nin batı ve kuzey bölgelerine erişim sağlamaktadır.

Geri