AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gur Cagdas kimdir?

Editör

Yeni Üye

Gür Çağdaş kimdir?​

Gür Çağdaş, 1990 yılında Doğuş Grubu bünyesine katılmış, Birleşik Türk Körfez Bankası’nda Sermaye Piyasası Grubu Müdürü; Garanti Menkul Kıymetler A.Ş.’de ve Garanti Yatırım ve Ticaret Bankası’nda Genel Müdür Yardımcısı; Garanti Portföy Yönetimi A.Ş.’de Genel Müdür, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve sonrasında Yönetim …

Doğuş Holding CEO kimdir?​

Doğuş Holding CEO kimdir?
Hüsnü Akhan (Oca 2006–)Doğuş Grubu / CEO

Kerem Güven Kimdir?​

Kerem Güven, motor sporlarına olan tutkusunu profesyonel hayatına da taşımayı başaran nadir yöneticilerden. Geçtiğimiz sene Doğuş Otomotiv Audi, Bentley, Bugatti ve Lamborghini markalarının genel müdürü olan Kerem Güven, aynı zamanda ralli tutkusuyla da tanınıyor.

Doğuş Holding en üst düzey yöneticisi kimdir?​

Doğuş Holding en üst düzey yöneticisi kimdir?
Doğuş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk holdingde CEO görevini de üstlenirken, CEO olarak görev yapan Hüsnü Akhan yönetim kurulu başkan vekili olarak atandı. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la.

Doğuş Holding Genel Müdürü Kimdir?​

DOAS sahibi kim?​

DOAS sahibi kim?
Doğuş Otomotiv
Menkul değer sembolü | DOAS
Genel merkezi | İstanbul , Türkiye
Kilit kişiler | Emir Ali Bilaloğlu (Doğuş Otomotiv İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı )
Ürün | Otomobil, Ticari Araç, Yedek Parça
Sahibi | Doğuş Holding

Doğuş Grubu patronu kim?​

Ferit Faik Şahenk (18 Mart 1964) Doğuş Holding’in ve Garanti Bankası’nın yönetim kurulu başkanı. Şahsi serveti 2022 yılı itibarıyla 2.4 milyar dolardır.

Kerem Güven kimdir nerelidir?​

Kerem Güven kimdir nerelidir?
Ozan Güven
Doğum | 19 Mayıs 1975 Nürnberg, Almanya
Milliyet | Türk
Meslek | Oyuncu
Etkin yıllar | 1998-günümüz

Tolga Senyücel kimdir?​

1999 yılında Doğuş Grubu’na katılan Senyücel, 2004-2013 yılları arasında Scania Genel Müdürü olarak görev yaptı.2013 yılından itibaren Yüce Auto Motorlu Araçlar Ticaret A.Ş. (Skoda) Genel Müdürlüğü görevini yürüttü. Senyücel 2018 yılı Şubat ayından bu yana Volkswagen Ticari Araç Genel Müdürü olarak görevini sürdürüyor.

Gür Çağdaş kimdir?

Gür Çağdaş, 1990 yılında Doğuş Grubu'na katılmış ve kariyerinde çeşitli finans sektörü pozisyonlarında görev almıştır. Birleşik Türk Körfez Bankası'nda Sermaye Piyasası Grubu Müdürü olarak görev yapmış, ardından Garanti Menkul Kıymetler A.Ş. ve Garanti Yatırım ve Ticaret Bankası'nda Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca Garanti Portföy Yönetimi A.Ş.'de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev almıştır.

Doğuş Holding CEO kimdir?

Doğuş Holding CEO görevini Hüsnü Akhan yapmaktadır. 2006 yılından bu yana Doğuş Grubu'nun CEO'su olan Hüsnü Akhan, holdingin yönetiminde önemli bir pozisyonda bulunmaktadır.

Kerem Güven Kimdir?

Kerem Güven, motor sporları tutkusunu profesyonel hayatına yansıtan nadir yöneticilerden biridir. Geçtiğimiz yıl Doğuş Otomotiv bünyesinde Audi, Bentley, Bugatti ve Lamborghini markalarının genel müdürü olarak görev almıştır. Aynı zamanda ralli tutkusuyla da tanınan Kerem Güven, otomotiv sektöründeki başarılı kariyeriyle dikkat çekmektedir.

Doğuş Holding en üst düzey yöneticisi kimdir?

Doğuş Holding'in en üst düzey yöneticisi Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'tir. Ferit Şahenk, aynı zamanda holdingde CEO görevini de yürütmektedir. CEO pozisyonunda ise Hüsnü Akhan bulunmaktadır.

Doğuş Holding Genel Müdürü Kimdir?

Doğuş Holding'in genel müdürüyle ilgili veri ya da bilgi paylaşılmamıştır.

DOAS sahibi kim?

DOAS, Doğuş Otomotiv'e ait bir menkul değer sembolüdür. Doğuş Otomotiv'in İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Emir Ali Bilaloğlu'dur. Doğuş Otomotiv, İstanbul, Türkiye merkezli bir şirkettir ve Otomobil, Ticari Araç ve Yedek Parça gibi ürünler sunmaktadır. Sahibi ise Doğuş Holding'tir.

Doğuş Grubu patronu kim?

Doğuş Grubu'nun patronu, Ferit Faik Şahenk'tir. Ferit Şahenk, Doğuş Holding'in ve Garanti Bankası'nın yönetim kurulu başkanıdır. Bireysel serveti 2022 yılı itibarıyla 2.4 milyar dolar olarak açıklanmıştır.

Kerem Güven kimdir nerelidir?

Kerem Güven ile ilgili verilen bilgiye göre, Kerem Güven detayları anlatan bir başka açıklama bulunmamaktadır. Verilen bilgilerin doğruluğu tam olarak teyit edilememektedir.

Tolga Senyücel kimdir?

Tolga Senyücel, 1999 yılında Doğuş Grubu'na katılmış ve uzun yıllar otomotiv sektöründe çeşitli pozisyonlarda görev almıştır. 2004-2013 yılları arasında Scania Genel Müdürü olarak çalışmış, daha sonra Yüce Auto Motorlu Araçlar Ticaret A.Ş. (Skoda) ve Volkswagen Ticari Araç Genel Müdürlüğü görevlerini üstlenmiştir. Tolga Senyücel, otomotiv sektöründeki deneyimiyle dikkat çeken bir isimdir.

Geri