AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gunter Hafiz Ne doktoru?

Editör

Yeni Üye

Günter Hafız Ne doktoru?​

Günter Hafız | Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Hastalıkları Uzmanı

Bora Başaran hangi hastanede?​

Bora Başaran hangi hastanede?
Bora Basaran – Profesör Doktor – Grup Florence Nightingale Hastaneleri | LinkedIn.

Ahmet Alp hangi hastanede?​

Ardından 2007-2012 yılları arasında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi KBB Hastalıkları Kliniği’nde Asistan Doktor olarak görev yaparak tıpta uzmanlık alan ve sonrasında Eyüp Devlet Hastanesi’nde Operatör Doktor olarak görev alan Ahmet ALP, şu anda ise Nişantaşı’ndaki kendi muayenehanesinde KBB Uzmanı olarak hizmet …

Ömer Faruk Ünal Kimdir?​

Ömer Faruk Ünal Kimdir?
Türk Kulak Burun Boğaz, Baş ve Boyun Cerrahisi Derneği, Avrupa Rinoloji Derneği, Avrupa Çocuk Otorinolaringoloji Derneği (European Society of Pediatric Otorhinolaryngology -ESPO) ve Amerikan Otolaringoloji Baş ve Boyun Cerrahisi Akademisi üyesi.
Nazım Korkut kaç yaşında?​
Nazım KORKUT, 18 Şubat 1956 tarihinde doğmuştur. 1981 İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini, 1988 yılında ise aynı üniversitesinin Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda tamamlamış ve Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı olmuştur.

Mehmet Emin Tınaz Kimdir?​

Mehmet Emin Tınaz Kimdir?
TED Kulübü Başkanı ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz’ın Sibirya kurdu cinsi köpeğini, komşusu Ömer Çolak, tavuklarına saldırdığı gerekçesiyle av tüfeğiyle öldürdü.

Prof Dr Ahmet Alp Kimdir?​

Sakarya Üniversitesi’nde son yıllarda ‘Atık Yönetimi, Stratejik Planlama’ görevlerinde de bulunmuş olan Prof. Dr. Ahmet Alp, halen de Etik Kurul başkanlığı, SARGEM Merkezi Laboratuvar Yönetim Kurulu üyeliği görevlerine de devam etmektedir.

Ahmet Alp nereli?​

Ahmet Alp nereli?
1983 yılında Erzincan’da dünyaya gelen Ahmet ALP, lise öğrenimini gördüğü Erzincan Lisesi’nden 1999 yılında birincilikle mezun oldu. Pamukkale Üni. Tıp Fakültesi’nde başladığı lisans öğretimini, yatay geçişle geçtiği Dokuz Eylül Üni.

Ömer Faruk Ünal kimdir hangi takımı tutuyor?​

trabzonsporlu görünümlü kripto galatasaraylı, sistem adamı.

Günter Hafız Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Hastalıkları Uzmanı olarak çalışmaktadır.

Bora Başaran ise Grup Florence Nightingale Hastaneleri'nde Profesör Doktor olarak görev yapmaktadır.

Ahmet Alp, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi KBB Hastalıkları Kliniği'nde Asistan Doktor ve Eyüp Devlet Hastanesi'nde Operatör Doktor olarak görev yapmıştır. Şu anda Nişantaşı'nda kendi muayenehanesinde KBB Uzmanı olarak hizmet vermektedir.

Ömer Faruk Ünal, Türk Kulak Burun Boğaz, Baş ve Boyun Cerrahisi Derneği, Avrupa Rinoloji Derneği, Avrupa Çocuk Otorinolaringoloji Derneği ve Amerikan Otolaringoloji Baş ve Boyun Cerrahisi Akademisi üyesidir.

Nazım Korkut 18 Şubat 1956 doğumludur. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitimini tamamlayarak Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı olmuştur.

Mehmet Emin Tınaz, TED Kulübü Başkanı ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Prof. Dr. Ahmet Alp, Sakarya Üniversitesi'nde görev yapmaktadır ve aynı zamanda Etik Kurul başkanlığı ile SARGEM Merkezi Laboratuvar Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini sürdürmektedir.

Ahmet Alp, 1983 yılında Erzincan'da doğmuştur.

Ömer Faruk Ünal'ın hangi takımı tuttuğuna dair verilen bilgiye göre, Trabzonsporlu görünümlü kripto Galatasaraylı olduğu belirtilmiştir.

Geri