AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Guntekin Onay hangi gazetede yaziyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Güntekin Onay hangi gazetede yazıyor?​

Hürriyet Gazetesi yazarı Güntekin Onay, Beşiktaş – Hatayspor maçı sonrasında teknik direktör Önder Karaveli’yi eleştirdi.
Gültekin Onay ın babası kim?
Gündüz Tekin OnayGüntekin Onay / BabasıGündüz Tekin Onay, 1976-1977 yıllarında Beşiktaş’ı de çalıştırmış ve çalıştırdığı takımlarda altyapıdan pek çok yetenekli futbolcuyu keşfetmiş futbolcu, futbol antrenörü, teknik direktör. Vikipedi
Tekin Onay kaç yaşında?
50 yaşında (12 Ekim 1971)Güntekin Onay / Yaş

Güntekin Onay aslen nereli?​

12 Ekim 1971 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. İngilizce, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere 3 dil bilen Onay, Özel Işık Lisesi’ni bitirdikten sonra Bilkent Üniversitesi’nde okumaya başladı ve daha sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde Turizm bölümüne geçiş yaptı.
Güntekin Onay hangi okul mezunu?
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Feyziye Mektepleri Vakfı Özel Işık LisesiBilkent ÜniversitesiBoğaziçi UniversityGüntekin Onay/Eğitim
Serra Okumuş kimdir?
motor sporları tutkunu ntv yorumcusu.

Güntekin Onay ne mezunu?​

Babası eski teknik direktörlerden olan Gündüz Tekin Onay’dır. Aynı zamanda basketçi olan Zeynepgül Onay Ene adında bir ablası vardır. 12 yaşında kaydolduğu Özel Işık Lisesi’nden mezun olan Onay, daha sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde Turizm bölümünde eğitim aldı.
Mehmet Demirkol ne mezunu?
Anne tarafı İstanbullu, baba tarafı Hataylı (Kırıkhan) bir ailenin çocuğu olarak 1970’te İstanbul’da doğdu. Galatasaray Lisesinden mezun olduktan sonra lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamlamıştır.
Mehmet Demirkol eşi kim?
Sedef DemirkolMehmet Demirkol / Eşi

Guntekin onay hangi kanalda?​

Güntekin Onay şimdilerde Beinsports kanalında yorumculuk ve sunuculuk yapıyor.
Mehmet Demirkol çocuğu nerede okudu?
Mehmet Demirkol Biyografisi Anne tarafı İstanbullu, baba tarafı Hataylı (Kırıkhan) bir ailenin çocuğu olarak 1970’te İstanbul’da doğdu Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamlamıştır.

Geri