AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gunseli Deniz Kalp Ağrısı şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Gunseli Deniz Kalp Ağrısı şarkı sozleri
Gunseli Deniz Kalp Ağrısı şarkısı sozu
Eyvah başladı yine o sızı
Bir de ısrarcı durdurak bilmiyor
Eylul yolcu ederken yazı
Gozyaşım usul usul ciseliyor
Gittim defalarca gittiler
Bir tek yokluğun dinmedi dinmiyor
Gecer uzerimden martılar kanatları sen
Bir oğlan kızarır yanakları sen
Pişman gecelerin sabahları sen
Kuruyup gozlerim dokulur gibi
Ciğerim yerinden sokulur gibi
Acıta acıta opulur gibi
Tuttu yine bu kalp ağrısı
Yok maalesef hic bir caresi
Gunu gelmeden cekip gitmıyor
Hani annesinin bir tanesi
Şimdi kayıp bir cocuğa benziyor
Duştum kalktım defalarca
Bu defa elim kolum tutmuyor
Gecer uzerimden martılar kanatları sen
Bir oğlan kızarır yanakları sen
Pişman gecelerin sabahları sen
Kuruyup gozlerim dokulur gibi
Ciğerim yerinden sokulur gibi
Acıta acıta opulur gibi
Tuttu yine bu kalp ağrısı

Gunseli Deniz'in "Kalp Ağrısı" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve etkileyici. Şarkıda anlatılan duygular insanın içine işleyebilecek nitelikte. Sözlerindeki acıyı ve özlemi hissederek dinleyenler üzerinde derin bir etki bırakabilir.

Şarkıda geçen "Eyvah başladı yine o sızı, Bir de ısrarcı durdurak bilmiyor, Eylül yolcu ederken yazı, Gözyaşım usul usul çiseliyor" kısımları insanın içindeki duygusal dalgalanmaları oldukça iyi yansıtıyor. Yazın sona erip sonbahar gelirken hissedilen hüzün ve özlem şarkının duygusal derinliğine katkı sağlıyor.

"Geçer üzerimden martılar kanatları sen, Bir oğlan kızarır yanakları sen, Pişman gecelerin sabahları sen" kısımları ise bir özlem ve hasretin anlatıldığı metinde duyguların yoğunluğunu arttırıyor.

"Kuruyup gözlerim dökülür gibi, Ciğerim yerinden sökülür gibi, Acıta acıta öpülür gibi, Tuttu yine bu kalp ağrısı" kısımları da acının yoğunluğunu ve dayanılmazlığını anlatarak dinleyicinin duygusal bir yolculuğa çıkmasına sebep olabilir.

Genel olarak şarkının anlatmak istediği duygular ve sözlerdeki derinlik dinleyiciyi etkileyici bir şekilde etkileyebilir. Gunseli Deniz'in dokunaklı sesiyle ve bu etkileyici sözlerle şarkı, dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarmaya hazır gibi duruyor.