AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Günlerce Bayatlamayan Simit Kurabiye

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Günlerce Bayatlamayan Simit Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

Hamuru için:
125 gram margarin yahut tereyağ
1 kahve fincanı sıvı yağ
2 yemek kaşığı toz şeker
1 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 adet yumurta (Sarısı içine akı üstüne ayırıyoruz )
Aldığı kadar un
Üzeri için :
Yumurta akı
Susam

Günlerce Bayatlamayan Simit Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Uygun bir kabın içerisine oda sıcaklığındaki margarini yahut tereyağını ve başka materyalleri alalım aldığı kadar un ile yoğuralım.
Şekil verirken parçalanmaması gerekiyor.
Hamuru simit formunu yahut damla biçimini verdikten sonra evvel yumurta akına sonra susama buluyoruz.
170 derecede yaklaşık 15 20 dakika denetimli pişiriyoruz.Afiyet olsun şimdiden
Günlerce Bayatlamayan Simit Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst