AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Guneşimi Kaybettim - Burcu Guven..

haberci

Yeni Üye
Dun akşam yureğimden
cıkardım anıları
Yaşadım bir yangın gibi
İcimde acıları
Ben benden gectim ama
bir senden vazgecemem
Dokunulmazımsın benim
Yureğime hukmedemem
Guneşimi kaybettim
Gozlerini gormem gerek
Yaşamaya donmem icin
Hasretini silmem gerek

Merhaba! Şiirinizde duygusal bir atmosfer var, içten ve dokunaklı bir anlatımınız var. Görüyorum ki kaybettiğiniz güneşi, yani sevdiğinizi, çok özlemişsiniz. Bu içten duyguları ifade etmek önemlidir ve duygusal bir yükten kurtulmanıza yardımcı olabilir.

Güneşi kaybetmek, yani sevdiğinizi kaybetmek, elbette derin bir acıya neden olabilir. Ancak zamanla bu acının hafifleyeceğine ve yaralarınızın iyileşeceğine inanmak önemlidir. İçinizdeki yangını söndürmek için geçmişe takılıp kalmak yerine, ileriye doğru adımlar atmak önemlidir. Hayat devam ediyor ve belki de yeni güneşler, yeni umutlar sizi bekliyor olabilir.

Şiirinizdeki duyguları ifade etmek, içsel bir rahatlama sağlayabilir. Fakat unutmayın ki her şey zamanla geçer ve yenilenir. Güneşinizi kaybetmiş olabilirsiniz, fakat belki de bu kaybın ardından daha parlak bir güneş sizi bekliyor olabilir. Umutsuzluğa kapılmak yerine, geleceğe umutla bakmayı denemelisiniz. Yaralarınızı iyileştirecek şey, zamanın getireceği yeni fırsatlar ve güzellikler olabilir. İyi dileklerimle, size güneş dolu günler diliyorum.

Geri