- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Güneşi Gördüm filmi ne anlatıyor?
Bitmek bilmez fırtınalardan geçip gelmiş,yollarını kaybetmiş, çaresizce bir çıkış arayan insanların kendi güneşinden koparılmış ve geleceğin bilinmezliğinde kaybolmuş çocukların, bir göçün hikâyesidir.Güneşi Gördüm nasıl bir film?
Mahsun Kırmızıgül’ün şaheserlerinden biri. Elbette doğuluların daha zevk alacağı ve beğeneceği bir film. Benzer hayatları yaşamış, benzer ortamlarda bulunan insanlar çok daha iyi anlar bu filmi. İç savaşın zararları da çok iyi anlatılmış.Güneşi Gördüm kaç dk?
2 saatGüneşi Gördüm / Süre
Güneşi Gördüm hangi ülkede?
Kars’ın Yankıpınar Köyü, filmin bir kısmına ev sahipliği yapmıştır. Türkiye’deki bir diğer mekân ise İstanbul’dur. Kullanılan mekân sayısının fazlalığı konusunda Türk sinema tarihinin sayılı filmlerinden olan Güneşi Gördüm filminin geri kalan kısmı Norveç, İsveç, Danimarka, Yunanistan ve Bulgaristan’da çekildi.Güneşi Gördüm filmi hangi ülkede çekildi?
Mucize filmi ne kadar izlendi?Film 1 Ocak 2015 tarihinde gösterime girmiştir. Çekimleri İzmir (Foça), Uşak ve Kars’a (Kağızman) bağlı bir köyde gerçekleştirilmiştir….Mucize (film)
New York’ta Beş Minare ne kadar izlendi?
Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Kırmızıgül’ün üçüncü filmi olan “New York’ta Beş Minare”nin 5. haftasında 3 milyon 176 bin 682 izleyici sayısına ulaşarak 29 milyon 194 bin 648 TL hasılat elde ettiği bildirildi.Güneşi Gördüm ne zaman çekildi?
Güneşi Gördüm – film 2009 – Beyazperde.com.Gördüm filmi nerede çekildi?
Yankıpınar köyü girişinde ‘Güneşi Gördüm’ adlı filmin çekimleri için Mahsun Kırmızıgül, 20 adet hayali mezarlıklar yaptırdı. Film bitiminde hayali mezarlılar yok edilmeyince köye gelen vatandaşlar mezarlıkları gerçek zannederek dua ediyorlar.