Gumus stresi alir mi?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
255.857
Çözümler
3
Tepkime puanı
1
Puan
38
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Gümüş stresi alır mı?​

Özellikle gümüş yüzük kullanan kadın ve erkeklerde görülen ve uzmanlar tarafından da onaylanan bilgiye göre gümüş stresi vücudunuzdan def ediyor. En fazla iletkenliğe sahip materyallerden birisi olan gümüş sayesinde elektriklenme önleniyor ve stresin vücudunuzdan dışarı itilerek kan dolaşımınızın hızlanması sağlanıyor.
Gümüş suyu neden yasaklandı?
Uzunca bir süredir gümüş suyu ile ilgileniyorum. 1939 da antibiyotiğin bulunması ile birlikte enfeksiyonların tedavisinde gümüş suyu kullanımı yasaklandı ve unutturuldu. Bilinen antibiyotikler çok fazla bakteri çeşidine etki etmezken, gümüş suyu 650 den fazla bakteri, virüs ve mantarlar üzerinde çok etkili.
Gümüş antibakteriyel mi?
Güçlü bir antibakteriyel etki olmasından ve toksik etki yaratma- masından dolayı gümüş ve gümüş bileşikleri, günlük hayatta kulla- nıma uygun ve zararlı mikroorganizmaların fazla bulunduğu birçok yüzeyde ve alanda üretim sırasında veya üretimden sonra yüzeylere kaplama yapılarak kullanılabilmektedir.

Gümüş zehiri engeller mi?​

Bilimsel araştırmaları sonucunda hiçbir mikrobun kolloid gümüşe 5 dakikadan fazla dayanamayacağını söylemiştir. Dr J.Mark Hovel, gümüşün virüslerin yok edilmesinde ve çoğalmasını engellemek etkili olduğunu raporlara yansımıştır. 500’i geçkin bakterinin zararlı yapısını bozarak yok edebiliyor.
Gümüş sudan etkilenir mi?
Gümüş takılar suya karşı dayanıksız bir yapıya sahiptir. Bu sebeple özellikle yaz aylarında denize, havuza girerken mutlaka takılarınızı çıkarmalısınız.
Gümüş suyu hangi hastalıklara iyi gelir?
Kolloidal gümüş suyu, sedef ve egzama gibi pek çok deri hastalığına iyi gelmektedir. Yanıklardan kaynaklanan doku hasarlarını kazımak ve hatta onarmak için rahatlatıcıdır. Ayrıca, güçlü bir anti-fungal olduğu için saçkıranı kolloidal gümüş suyu ile tedavi edebilirsiniz.
Rasulullah Aleyhisselam Efendimiz: “Kim altın veya gümüş bir kaptan “içerse” ancak karnını cehennem ateşi ile doldurur!” buyurmuştur. Bu sebeple altın ve gümüşten üretilen kaşık, bardak, kap, ve gümüşe konmuş ürünleri tüketmek CAİZ DEĞİLDİR. “Gümüş suyu” da fıkhen buna dahildir.
Gümüş mikropları öldürür mü?
Gümüş çok çeşitli bakterileri 3 yolla öldürüyor: 1- Gümüş bakterilerin hücre duvarlarını zayıflatarak parçalanmalarına neden oluyor. 2- Gümüş bakterilerin metabolizmasına müdahale ederek onları aç bırakıyor. 3- Gümüş bakterilerin hücre bölünmesini bozarak çoğalmalarına engel oluyor.
Gümüş sağlığa zararlı mı?
Gümüş, kendi başına külçe halindeyken toksik (zehirli) olmayışından ötürü çağlar boyunca bilimsel hiçbir geçerliliği olmayan iddiaların kalbinde yer almıştır. Halbuki gümüş tuzları insan için toksik özelliktedir ve solunum sistemi aracılığıyla vücuda dağılarak arjiri (cilt renksizleşmesi) denen hastalığa neden olur.

Gümüş vücuda zarar verir mi?​

Ter gümüşü karartır mı?
Ter de Kararma Nedeni Asidik maddeler de gümüşü karartır. Söz konusu takılar olunca gümüşün maruz kaldığı asidik maddelerin başında, ciltte oluşan ter geliyor. Özellikle gümüş kolyeler için ter, yaz aylarındaki kararmanın baş sorumlusu.
 
Geri
Üst