AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gulşen Sozde Ayrılık Şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Gulşen Sozde Ayrılık Şarkısı sozu
Sozde ayrılık şarkı sozleri Gulşen
Gulşen Sozde Ayrılık Şarkısı 2019
Kalktım geldim yok yollar uzun
Yok senle kusum dinlemedim
Gurur icin ne aşklar yaktım
Ama senle yerle birim
Taklitlerimden sakındın mı yokluğumda
Onlar hep aslını yaşatır aptal olma
Ben senin o değişmeyen kaderin
Ay yanıyor baştan aşağı her yerim
Bildiğin o malum gunahlara yine girelim girelim
Ben senin o terk etmelerini yerim
Gittiğinde sende kaldı bir yerim
Sozde ayrılıkları bir kalem gecelim gecelim
Baktım sensiz gunler cok uzun
Kendimle kusum hic iyi değilim
Benim guzel oteki yarım
Sen nasılsın onu bilelim

Merhaba!

Gülsüm Sozde Ayrılık Şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının duygusal ve içten bir atmosferi olduğunu söyleyebilirim. Sözlerdeki ayrılık teması üzerinden birçok duygu işlenmiş gibi görünüyor. İletişimde yaşanan sorunlar, gururun ilişkilere olan etkisi ve karşılıklı duyguların karmaşıklığı gibi konulara vurgu yapılıyor. Şarkının bir kısmında ayrılığın hüznü işlenirken diğer kısımlarda yeniden bir araya gelme arzusu ve umudu da hissediliyor.

Bu tarz şarkılarda genellikle karmaşık duyguları işleyen ve dinleyicilerin kendilerinden bir parça bulabileceği sözler kullanılır. Gülsüm'ün yorumuyla da şarkının etkileyiciliğinin arttığını düşünüyorum. Şarkının sözlerinden ve melodi akışından etkilenen dinleyicilerin, kendi yaşamlarındaki duygusal deneyimlerle bağ kurabilecekleri bir eser olduğunu söyleyebilirim.

Gülsüm Sozde Ayrılık Şarkısının 2019 yılında yayınlandığını da belirtmişsiniz. O dönemde müzikseverler arasında nasıl bir yankı uyandırdığını hatırlamak da güzel olabilir.

Bu şarkı hakkında daha fazla detay veya yorum istersen, ben buradayım. Ayrıca başka şarkılarla ilgili merak ettiklerini de paylaşabilirsin. Keyifli dinlemeler!