AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gulse Birsel kimdir evli mi?

Editör

Yeni Üye

Gülse Birsel kimdir evli mi?​

Murat Birsele. 1999Gülse Birsel/Eşi

Gülse Birsel aslen nereli?​

Gülse Birsel
Doğum | Gülse Şener 11 Mart 1971 İstanbul, Türkiye
İkamet | Nişantaşı, Şişli, İstanbul
Eğitim | Beyoğlu Anadolu Lisesi Boğaziçi Üniversitesi Columbia Üniversitesi
Meslek | Oyuncu, komedyen, senarist, gazeteci, yazar, sunucu

Birse Gürsel kimdir?​

Birse Gürsel kimdir?
Gülse Şener (Birsel) 11 Mart 1971, İstanbul doğumlu, Türk gazeteci, yazar, oyuncu, sunucu, senarist ve yapımcıdır. Gülse (Şener) Birsel 11 Mart 1971 tarihinde İstanbul’da doğdu. Beyoğlu Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra, Boğaziçi Üniversitesi’nde Ekonomi okumaya başladı.

Murat Birsel kaç yaşında?​

Murat Birsel kaç yaşında?
61 yaşında (1960)Murat Birsel/Yaş

Gülse Birsel neden anne olmak istemiyorum?​

Gülse Birsel, gazeteci eşi Murat Birsel ile uzun yıllardır evli olmasına rağmen anne olma hevesine hiç girmemiş. Anne olmaya çok uygun biri değilim. Babam da karakterime uygun olmadığını, altından kalkamayacağımı söylüyor. Ona kulak veriyorum.”

Gülse Birsel estetikli mi?​

Gülse Birsel nerelerine estetik yaptırdı?’ “Estetik yaptırıyor musunuz?” şeklindeki bir soruya da yanıt veren Birsel, “Sırrım gülsuyu ve hayata pozitif bakmak diyemeyeceğim! Göz kenarı ve iki kaş arasında botoks, burnumda geçici dolgu var. Bıçaklı-makaslı işlere bulaşmadım” diye konuştu.

Gülse Birsel Murat Birsel hala evli mi?​

Gülse Birsel Murat Birsel hala evli mi?
Akademik çalışmalarından tamamen kopmayan Murat Birsel ODTÜ’de Savaş Teorileri ve modelleme üzerine bir dönem ders vermiştir. Evlilikleri : 1. evliliği: 1996 yılında Tayyibe Gülek ile evlendi ve bu evlilik bir süre sonra bitti. 2. evliliği: 1999 Ağustosunda Gülse Birsel (Şener) ile evlendi.

Gülse Birsel hangi üniversitede okudu?​

Gülse Birsel hangi üniversitede okudu?
Columbia ÜniversitesiBoğaziçi ÜniversitesiGülse Birsel/Eğitim

Eyvah Eski Kocam kaç bölüm?​

bekarlar adlı diziyle aynı kaderi paylaşıp,türk televizyon tarihinde bir ilke imza atan,2 bölüm yayınlanan akabinde yayından kaldırılan eski atv dizisi.

Kaç yaşında Gülse Birsel?​

50 yaşında (11 Mart 1971)Gülse Birsel/Yaş

Gülse Birsel Murat Birsel ayrıldı mı?​

Gülse Birsel Murat Birsel ayrıldı mı?
Çift şimdi boşanıyor. Eeee… En büyük starlar, bir aile sıcaklığına hasret yaşarken; şöhrete kapılanlar ellerindeki mutluluğu da kaybediyorlar!

Özlem Tekin çocuğu var mı?​

Özlem Tekin çocuğu var mı?
2 kez evlilik yapan ama ikisini de sonlandıran Özlem Tekin, anne olmayı hiç tercih etmemiş. Böyle bir hayatı yaşayamayacağını düşünen Tekin, verdiği bir röportajda hala çocuk özlemi duymadığını ve yeğenlerinin kendisine yettiğini söylemiş.

Gülse Birsel, Türk gazeteci, yazar, oyuncu, sunucu, senarist ve yapımcıdır. İstanbul'da 11 Mart 1971 tarihinde doğmuştur. Eğitim hayatını Beyoğlu Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde Ekonomi okumaya başlamıştır. Ayrıca Columbia Üniversitesi'nde de eğitim almıştır. Nişantaşı, Şişli, İstanbul'da yaşamaktadır.

Gülse Birsel, gazeteci eşi Murat Birsel ile uzun yıllardır evlidir ancak anne olma konusunda hiçbir zaman heveslenmemiştir. Kendisine uygun olmadığını düşündüğü için anne olmaktan kaçınmaktadır.

Estetik konusunda ise Gülse Birsel, göz kenarı ve iki kaş arasında botoks, burununda geçici dolgu uygulamaları yaptırmıştır. Ancak bıçaklı-makaslı işlere bulaşmadığını belirtmiştir.

Gülse Birsel, 1999 yılında gazeteci Murat Birsel ile evlenmiştir ve halen evlidir.

Özlem Tekin ise 2 kez evlilik yapmış ancak hiç çocuk sahibi olmamıştır. Çocuk sahibi olmayı tercih etmediğini ve halen çocuk özlemi duymadığını belirtmiştir.

Eski kocası Tayyibe Gülek ile olan evliliği sona erdikten sonra, 1999 yılında şu an eşi olan Gülse Birsel ile evlenen Murat Birsel, halen akademik çalışmalarına devam etmektedir. ODTÜ'de Savaş Teorileri ve modelleme üzerine dersler vermiştir.

Birse Gürsel ile ilgili paylaşımların tamamı Gülse Birsel'e ait bilgileri içermektedir. Gülse Birsel'in doğru bilgi ve detayları burada bulabilirsiniz.

Geri