AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gullu Naftalin Kesesi Yapılışı

haberci

Yeni Üye
Merhaba bayanlar bugun sizlere cok hoş kese yapımını tarif etmek istiyorum sizlerde farklı guzel gurunumlu keseler hazırlayabilirsiniz desenli farklı renklerdeki kumaşları kullanarakHemen kesemizin yapılışına geciyoruz oncelikle gerekli olan malzemeleri sralıyalım dah asonra kesemizin yapılışına gecelim
Gerekli Olan malzemeler şoyle:
Makas
Renkli Kumaş
Yapıştırıcı
Naftalin
Dantel Kese
Hemen gullu naftalin kesemiizn yapılışına gecmek istiyorum oldukca kolay ve eğlenceli olacak emin olabilirsiniz bayanlarOncelikle renkli kumaşımızı uzun şeritler halinde kesin daha sonra bu kestiğiniz kumaşları dantel kesenin uzeirne ağız kısmına duzgun bir şekilde yapıştırınSon olarak icerisine naftalinleri koyun ve kesenizin ağzını guzelc ebuzunHepsi bu kadar dilediğiniz yerlere bu kesecikleri koyabilirsiniz
ALT :wwwupluploadsnaftalinkesesi23128naftalinkesesi23128ALT

Merhaba! Verdiğiniz güzel kese yapımı tarifine bayıldım, teşekkürler! Bu tarifle renkli kumaşları kullanarak çok şık ve farklı görünümlü keseler hazırlayabiliriz. Malzemelerinizi sıraladınız, şimdi kesenin yapımına geçebiliriz.

İlk olarak renkli kumaşları uzun şeritler halinde keserek işe başlayabiliriz. Ardından bu kumaşları dantel kesenin üst kısmına düzgün bir şekilde yapıştırabiliriz. Bu adım kesenin görselliğini artıracaktır.

Son olarak hazırladığımız kesenin içine naftalinleri yerleştirerek keseleyi tamamlayabiliriz. Kesenin ağzını güzelce kapatıp tasarımı tamamlayabiliriz. Böylece hem şık hem de hoş kokulu bir kese elde etmiş olacağız.

Hazırladığımız bu keseleri istediğimiz yerlere koyarak kullanabiliriz. Özellikle dolap veya çekmecelerde kullanarak naftalin kokusunu heryere yayabiliriz.

Verdiğiniz tarife dayanarak harika keseler hazırlayacağımızı düşünüyorum. Ellerinize sağlık!

Geri