AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Guler Duman simdi ne yapiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Güler Duman şimdi ne yapıyor?​

Güler Duman ayrıca 1990’lı yıllardan itibaren Almanya’da müzik okulu yönetmekte ve ders vermektedir. Güler Duman’ın bine yakın öğrencisi bulunmaktadır. Albümlerinde Aşık Veysel, Mahzuni Şerif, Abdürrahim Karakoç, Musa Eroğlu ve Muhlis Akarsu gibi ozanların eserlerine de yer vermektedir.
Güler Duman hayatta mı?
Güler Duman (d. 30 Haziran 1967, İstanbul), Türk şarkıcı, söz yazarı, besteci, sunucu ve müzik hocası. 1980’li yılların başından itibaren sık sık çıkardığı albümlerle Türk halk müziği’nin efsane sanatçıları arasına girdi.
Türkülerle Gömün Beni kim söyledi?
Güler DumanTürkülerle Gömün Beni / Sanatçı

Güler Duman nerede çıkıyor?​

Bostancı Gösteri Merkezi büyük buluşmaya hazır. Halk müziğinin iki büyük ustası Musa Eroğlu ve Güler Duman, sevilen eserlerini bu kez de İstanbul’da, Bostancı Gösteri Merkezi’nde yankılandırmaya hazırlanıyor.
Güler Duman annesi kimdir?
Hanım DumanGüler Duman / Annesi
Türkülerle Gömün Beni kim yazdı?
1994Türkülerle Gömün Beni / Çıkış tarihi
Güler Duman Ankarada nerede sahne alıyor?
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, resmi Instagram hesabı üzerinden başarılı Türk halk müziğiningüçlü sesi Güler Duman’ın 22 Şubat Salı günü Gençlik Parkı’nda saat 19:00’da sahne alacağını duyurdu.
Güler Duman’ın babası kimdir?
Fevzi DumanGüler Duman / Babası

Özcan Türe kimdir nerelidir?​

Özcan Türe, 1973 yılında İstanbul’da doğdu. Dokuz yaşında sazla, sözle ve zurnayla tanıştı. Bu tanışma onu ilerleyen dönemler de örnek aldığı ve yakından takip ettiği büyük üstadlarla birlikte sanat hayatına sürükledi. Dinleyerek ve sabırla çalışarak kendine özgü bir dil geliştirdi.
Duman ne mezunu?
Alternatif rock müziği yapan Duman grubunun solisti ve gitaristi. Solaktır. Tam adı Rıza Kaan Tangöze’dir. Şişli Terakki Lisesi, Bilkent Üniversitesi Otel Yönetimi ve Turizm Bölümü’nü bitirmiştir.
Bir gün mutlak öleceğim kimin?

Güler Duman kaç yaşında öldü?​

54 yaşında (30 Haziran 1967)Güler Duman / Yaş

Geri