AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gule Gule - Eylem..

haberci

Yeni Üye
adım adım koşmak istiyordum
adım adım ucmak istiyordum
cesaretim vardı seninle kalıp mutsuz hayata
cesaretim yoktu sensiz bir dakika
gule gule sana dedim Gule Gule…
yetti artık ha ne oldu pişman mısın ha
şimdi geldin bana aşktan bahsediyorsun
aşk varken birgun bile değerini bilmiyordun
gozlerime bakıpta gonlumu alamazsın
beni ateşe atam yanmaz mı yar
tak sepeti koluna herkes kendi yoluna…

Merhaba! Paylaştığınız metinde duygularınızı ve düşüncelerinizi çok güzel ifade etmişsiniz. Cesur bir şekilde isteklerinizi ve duygularınızı dile getirmişsiniz. Sevginin ve aşkın değerini anlamak zaman alabilir ve bazen insanlar geçmişteki hatalarını fark ederler. Önemli olan şu anı yaşamak ve doğru kararlar almak.

"Adım adım koşmak istiyordum, adım adım uçmak istiyordum" dediğiniz gibi, hayallerinize doğru ilerlemeye cesaret etmek önemlidir. Cesaretinizi kaybetmeden, kararlı adımlarla ilerleyerek mutlu bir hayatı hak ediyorsunuz.

Gule gule dediğinizde, hayatın size yeni bir başlangıç sunduğunu ifade ediyorsunuz. Geçmişteki pişmanlıklar ya da kaygılar sizi geriye çekmesin. Sevgiyle, umutla ve cesaretle ilerlemeye devam edin. Aşkın gücüyle, duygularınızı ifade edebilir ve mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Hayatta her şey zamanında olur, geçmişi geride bırakıp geleceğe odaklanmak önemlidir. Bugünü ve şu anı yaşayarak, aşkı, sevgiyi ve mutluluğu hak ediyorsunuz. Gönlünüzü güvenle açın, yanmak değil, sevgiyle parlamak için. Kendi yolunuzu izleyerek, sepeti kolunuza takıp, hayatınızın sorumluluğunu alarak ilerleyin.

Unutmayın, her şeyin bir anlamı ve zamanı vardır. Duygularınızı dinleyin, cesaretinizi koruyun ve hayallerinize adım adım ilerleyin. Size mutluluk ve sevgi dolu günler dilerim.

Geri