AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Güldür Guldur Burcu Kiminle Evli?

theking

Yeni Üye
Güldür Güldür Burcu Kiminle Evli? sorusu, Türkiye’de oldukça popüler olan Güldür Güldür adlı televizyon programının başrol oyuncularından olan Burcu Özberk’in evlilik durumunu merak edenler tarafından sıklıkla sorulan bir sorudur. Burcu Özberk’in kiminle evli olduğu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, genel olarak medya tarafından Burcu Özberk’in sevgilisi olarak bilinen ve aynı zamanda Güldür Güldür programında da yer alan oyuncu Onur Buldu ile ilişkisi olduğu konuşulmaktadır. Burcu Özberk, kariyerine odaklandığı için evlilik konusunda herhangi bir açıklama yapmamıştır.
İçindekiler

Güldür Güldür Burcu Kiminle Evli?​

Güldür Güldür, bir komedi programıdır ve çeşitli skeçler, oyunlar ve diğer komedi içerikleri sunar. Programda yer alan oyunculardan biri olan Burcu, Güldür Güldür’ün oyuncu kadrosunda yer almaktadır. Burcu’nun tam adı Burcu Özberk’dir.

Güldür Güldür Burcu Ne Zaman Evlendi?​

Burcu Özberk, 2017 yılında tiyatro oyuncusu Emre Yetim ile evlenmiştir. İkili, uzun süredir birlikte olup 2017 yılında dünyaevine girmişlerdir.

Güldür Güldür Burcu’nun Eşi Kimdir?​

Burcu Özberk’in eşi, tiyatro oyuncusu Emre Yetim’dir. Emre Yetim, aynı zamanda Güldür Güldür programında da yer almaktadır.

Güldür Güldür Burcu Evlilik Hayatı Nasıldır?​

Burcu Özberk ve Emre Yetim’in evlilik hayatı hakkında kamuoyuna çok fazla bilgi açıklanmamıştır. Çift, genellikle özel hayatlarını medyadan uzak tutmayı tercih etmektedir. Ancak, sosyal medya hesaplarından zaman zaman birlikte paylaşımlar yapmaktadırlar.

Güldür Güldür Burcu’nun Eşiyle Çocuğu Var mı?​

Burcu Özberk ve Emre Yetim çiftinin şu ana kadar çocukları olduğu bilgisi kamuoyuna açıklanmamıştır. Çiftin çocuk sahibi olup olmadığına dair herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştır.

Güldür Güldür Burcu’nun Eşiyle Boşanma Haberi Çıktı mı?​

Burcu Özberk ve Emre Yetim çiftiyle ilgili herhangi bir boşanma haberi kamuoyuna yansımamıştır. Çift, evliliklerinde herhangi bir sorun yaşadıklarına dair resmi bir açıklama yapmamış ve medyada herhangi bir boşanma haberine rastlanmamıştır.

Güldür Güldür Burcu’nun Eşi de Oyuncu mu?​

Evet, Burcu Özberk’in eşi Emre Yetim de bir oyuncudur. Emre Yetim, tiyatro oyunculuğunun yanı sıra Güldür Güldür programında da oyunculuk yapmaktadır.

Güldür Güldür Burcu’nun Kocası Hangi Dizilerde Oynadı?​

Emre Yetim, Güldür Güldür programının yanı sıra çeşitli dizi projelerinde de yer almıştır. Emre Yetim’in yer aldığı diziler arasında “Kardeş Payı”, “Yalancı Bahar” ve “Kardeşlerim” gibi yapımlar bulunmaktadır.

Güldür Güldür Burcu’nun Eşiyle İlişkisi Nasıl Başladı?​

Burcu Özberk ve Emre Yetim’in ilişkisi, Güldür Güldür programı setinde başlamıştır. İkilinin birlikte çalıştıkları sırada yakınlaştıkları ve ilişkilerinin bu şekilde başladığı bilinmektedir.

Güldür Güldür Burcu’nun Eşi Kimdir ve Kaç Yaşındadır?​

Burcu Özberk’in eşi, tiyatro oyuncusu Emre Yetim’dir. Emre Yetim’in doğum tarihi ve yaş bilgisi kamuoyu tarafından paylaşılmamıştır.

Güldür Güldür Burcu’nun Eşiyle Kaç Yıldır Evlidir?​

Burcu Özberk, tiyatro oyuncusu Emre Yetim ile 2017 yılında evlenmiştir. Dolayısıyla, çiftin evlilikleri 2021 yılı itibarıyla 4 yıllık bir süreyi kapsamaktadır.

Güldür Güldür Burcu’nun Eşi Hangi Takımlıdır?​

Burcu Özberk’in eşi Emre Yetim’in hangi takımlı olduğu bilgisi kamuoyunda paylaşılmamıştır. Emre Yetim’in futbolla ilgili herhangi bir takım bağlantısı bulunup bulunmadığına dair resmi bir açıklama yapılmamıştır.

Güldür Güldür Burcu’nun Eşi Nerelidir?​

Emre Yetim’in doğum yeri ve kökeni hakkında herhangi bir resmi bilgi bulunmamaktadır. Bu nedenle, Emre Yetim’in nereli olduğu konusunda kesin bir bilgi mevcut değildir.

Güldür Güldür Burcu’nun Eşi ile Kaç Yıldır Birlikte?​

Burcu Özberk ve Emre Yetim, uzun süredir birlikte olmaktadır. İkili, ilişkilerine 2017 yılında başlamış ve o tarihten itibaren birlikte olmaya devam etmektedir.

Güldür Güldür Burcu’nun Eşi Hangi Üniversiteden Mezundur?​

Emre Yetim’in hangi üniversiteden mezun olduğu hakkında herhangi bir resmi bilgi bulunmamaktadır. Bu konuda herhangi bir açıklama yapılmamış ve üniversite eğitimiyle ilgili detaylar kamuoyuna sunulmamıştır.

Güldür Güldür Burcu’nun Eşi Hangi Projelerde Yer Aldı?​

Emre Yetim, Güldür Güldür programının yanı sıra çeşitli dizi projelerinde de yer almıştır. Emre Yetim’in yer aldığı projeler arasında “Kardeş Payı”, “Yalancı Bahar” ve “Kardeşlerim” gibi yapımlar bulunmaktadır.

Güldür Güldür Burcu’nun Eşi Ne İş Yapıyor?​

Emre Yetim, tiyatro oyuncusu olarak kariyerini sürdürmektedir. Aynı zamanda Güldür Güldür programında da yer almaktadır. Emre Yetim’in başka işlerle ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştır.

Güldür Güldür Burcu’nun Eşi Hangi Yaşta Evlendi?​

Emre Yetim ve Burcu Özberk çiftinin evlilik yaşları hakkında resmi bir bilgi bulunmamaktadır. Çiftin evlilik yaşlarına dair herhangi bir açıklama yapılmamıştır.

Güldür Güldür Burcu’nun Eşi Hangi Dizide Oynuyor?​

Emre Yetim, Güldür Güldür programının yanı sıra çeşitli dizi projelerinde de yer almıştır. Emre Yetim’in hangi dizide oynadığına dair en güncel bilgileri takip etmek için oyuncunun resmi sosyal medya hesaplarını veya medya kaynaklarını takip edebilirsiniz.

Güldür Guldur Burcu Kiminle Evli?​

Güldür Güldür Burcu Kiminle Evli?
Güldür Güldür Burcu, güldürü sanatçısı olan Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal ile evlidir.
Güldür Güldür Burcu’nun eşi Ali Sunal, komedyen ve oyuncudur.
Burcu Gönder, sahne adıyla Güldür Güldür Burcu, 2011 yılında Ali Sunal ile evlenmiştir.
Güldür Güldür Burcu, Ali Sunal ile 2 çocuk sahibidir.
Güldür Güldür Burcu ve Ali Sunal, 2019 yılında boşanmışlardır.

Güldür Güldür Burcu, Ali Sunal ile evli.
Burcu Gönder, sahne adıyla Güldür Güldür Burcu olarak tanınır.
Ali Sunal, Güldür Güldür Burcu’nun eşi ve komedyen oyuncudur.
Güldür Güldür Burcu ve Ali Sunal, 2011 yılında evlenmiştir.
Güldür Güldür Burcu ve Ali Sunal’ın 2 çocuğu bulunmaktadır.

Geri