AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Gulden Karabocek ve Nese Karabocek hala kus mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gülden Karaböcek ve Neşe Karaböcek hala küs mü?​

Efsane sesiyle ortalığı kasıp kavuran ünlü şarkıcılar Gülden ve Neşe Karaböcek’in arasındaki küslük hala devam ediyor. Neşe Karaböcek sanat hayatına ilk olarak 5 yaşında rol aldığı bir piyesle başladı.

Gülden ve Neşe Karaböcek barıştı mı?​

Atilla Alpsakarya, aynı yıl içinde Neşe Karaböcek’in kız kardeşi Gülden Karaböcek’le dünyaevine girdi. Çift tam 8 yıl evli kaldı. 1983’te bu evlilik de sona erdi. Olayların yaşandığı 1974’ten sadece bir yıl sonra ise Neşe Karaböcek, Tevfik Yener’le evlendi. Ama iki kardeş hiç barışmadı.
Gülden Karaböcek şu an kaç yaşında?
68 yaşında (4 Kasım 1953)Gülden Karaböcek / Yaş

Sürünüyorum şarkı sözü kime ait?​

‘Tanrım Beni Baştan Yarat’ ‘Sürünüyorum’, ‘Dilek Taşı’, ‘Benim İçin Üzülme’, ‘Hangimiz Sevmedik’ ve daha bir çok efsane şarkının söz yazarı Ali Tekintüre, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gülden Karaböcek boşandı mı?​

1. evliliği: 12 Eylül 1975’te Elenor Plak Şİrketinin sahibi Atilla Alpsakarya ile evlendi 26 Ekim 1983’de boşandı. ilk evliliğinden 1979 doğumlu Alpay (d.Haziran 1979) adlı bir erkek çocuğu oldu. 2.evliliği: 1986 yılında Recep Armağan Düzgit ile yaptığı ikinci evliliğinden 1988 doğumlu Nur adlı bir kız çocuk annesidir.
Gülden Karaböcek ve Neşe Karaböcek neden konuşmuyor?
Atilla Alpsakarya’nın 1974’te Neşe Karaböcek’ten ayrılıp (12 Eylül 1975) baldızı Gülden Karaböcek’le evlenmesi uzun süre magazin basınını meşgul etti. Bu evlilik yüzünden Neşe ve Gülden Karaböcek kardeşlerin arası açıldı.
Hâlen İstanbul-Beylikdüzü’nde yaşamakta olup, Atilla Alpsakarya ile yaptığı 12 Eylül 1975 tarihli ilk evliliğinden 14 Haziran 1979 doğumlu Alpay adlı bir erkek çocuk ile Recep Armağan Düzgit ile 16 Ağustos 1986 tarihinde yaptığı ikinci evliliğinden 27 Şubat 1988 doğumlu Nur adlı bir kız çocuk annesidir.
Sürünüyorum şarkısı ne zaman çıktı?
1976Sürünüyorum / Çıkış tarihi

Gülden Karaböcek kaç yaşında ve kiminle evli?​

1953 doğumlu olan Gülden Karaböcek 2021 yılı itibarıyla 68 yaşındadır. 1975-1983 yılları arasında, ablasının eski eşi Atilla Alpsakarya ile evli kaldı.

Gülden Karaböcek şu anda ne yapıyor?​

ŞarkıcıOyuncuBesteciGülden Karaböcek/Meslekleri
Gülden Karaböceğin kızı kimden?
12 Eylül 1975’te Atilla Alpsakarya ile olan ilk evliliğinden 1979 doğumlu Alpay adlı bir erkek ve 1986 yılının sonlarında Recep Armağan Düzgit ile yaptığı ikinci evliliğinden 1988 doğumlu Nur adlı bir kız çocuk annesidir.

Nur Karaböcek kimin kizi?​

Usta sanatçı Neşe Karaböcek’in kardeşi olan Gülden Karaböcek’in kızı da kendisi gibi ünlü çıktı. Karaböcek’in güzeller güzeli kızının, annesi ile yaptığı düet ise büyük ses getirdi. İşte Gülden Karaböcek’in kendisi gibi ünlü olan kızı Nur…

Gülden Karaböceğin kızı var mı?​

Nur DüzgitGülden Karaböcek / Kızı

Geri