Gulcin Ergul kazasinda arabayi kim kullaniyordu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gülçin Ergül kazasında arabayı kim kullanıyordu?​

KAZA YERİNDE YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ İş insanı Erdal Şeyda Lafçı’nın kullandığı ve içinde şarkıcı Gülçin Ergül’ün (36) bulunduğu otomobil, geçtiğimiz yıl 12 Aralık’ta İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkisinde aynı yöne giden Cengiz Y. idaresindeki TIR’ın dorsesine çarpmıştı.

Gülçin olayı nedir?​

Hepsi Grubu ile adını duyurduktan sonra kariyerine tek başına devam eden genç şarkıcı Gülçin Ergül, geçtiğimiz aralık ayında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile İzmir-İstanbul Otoyolu’nun Susurluk mevkiinde trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül yaralanırken sevgilisi olay yerinde hayatını kaybetti.
Gülçin Ergül (d. 30 Ekim 1985; İstanbul, Türkiye) Türk şarkıcı. 8 yaşındayken Pera Güzel Sanatlar Akademisi’nde piyano eğitimi almaya başladı. Aynı zamanda AKM Devlet Opera ve Balesi’nin çocuk korosunda yer aldı.
Gülçin Ergül ne oldu?
Trafik kazası sonrası otomobilden sağ çıkan ancak sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybeden şarkıcı Gülçin Ergül, “O kadar mutluydum ki arabada şarkı söylüyordum. Her şey üç saniyede oldu bitti. Fiziksel olarak yaşıyorum evet ama hayat arkadaşımı, aşkımı, meleğimi, diğer yarımı kaybettim” dedi.
Gülçin Ergin kim?
Şarkıcı Gülçin Ergül, Balıkesir’de sevgilisi Erdal Şahin Lafçı ile trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül yaralanırken, erkek arkadaşı Lafçı yaşamını yitirdi. Ünlü şarkıcının bir ay önce çıkardığı ‘Birbirimize İyi Gelmiyoruz’ şarkısına çektiği klipteki detay ise dikkat çekti.

Gülçin Ergül sevgilisine ne oldu?​

Dağılan Hepsi grubunun solistlerinden Gülçin Ergül, önceki gün sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile Balıkesir Susurluk mevkinde seyir halindeyken bir trafik kazası geçirdi. Yaşanan kazada Erdaş Şeyda Lafçı olay yerinde hayatını kaybetti, Gülçin Ergül ise yaralandı.

Gülçin Ergül kazası nasıl oldu?​

İş insanı Erdal Şeyda Lafçı’nın kullandığı ve içinde bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi’nin eski üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül’ün bulunduğu 34 SD 7339 plakalı otomobil, İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkisinde aynı yöne giden Cengiz Y. idaresindeki 34 CGR 100 plakalı TIR’ın dorsesine çarptı.
Gülçin, gruptaki ayrılığıyla ilgili şunları söylemişti. ‘Her şeyin negatif ve pozitif yanları var, grup olmanın da zor yanları vardı. Negatif tarafları beni yormaya başladı. Mutsuz olduğum için ayrılmak istedim.
Gülçin Ergül kaç kilo?
Gülçin Ergül 1.70 metre boyunda, 56 kilo ve akrep burcudur.

Geri