AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gulben Ergen - Bay Doğru sozleri

haberci

Yeni Üye
Gulben Ergen Bay Doğru
Bir defa aşktan soğuyunca muhtemelen cok zor,
Bir daha sevmek istemiyorsun
Hele senle aşk değil bu cok kurallı bir okul,
Sevmedikce kaytarıyorsun
Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış
Sanki herşey sana kalmış, dunya istediğin kadarmış
Yok mu bu işte bir yanlış, herkes ellerinden kaymış
Yalnız tahtında otur dur o zaman
Şimdi beni onlardan ayır o zaman
Bir ara kendine gelince yalanı durdur,
Aklındakinden kacıyorsun
Sevdiğini soylemekte cok guzel huydur,
Gecikince kayboluyorsun
Yalnız tahtında otur dur o zaman
Şimdi beni onlardan ayır o zaman

"Gülben Ergen - Bay Doğru" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkıda aşk, doğruluk, yanlışlık ve ilişkiler üzerine etkileyici bir mesaj yer almaktadır.

Şarkının genelinde aşkın zorluğu ve hayal kırıklıklarının anlatıldığı görülüyor. Bir defa aşktan soğuduktan sonra tekrar sevmek istememe durumu, ilişkilerdeki karmaşıklık, kurallar ve beklentiler gibi konuları vurguluyor. Doğru ve yanlışı ayırt etmek, aşkın getirdiği sorumluluklar, iletişim eksiklikleri ve yanlış anlaşılmalar şarkının temel konuları arasında yer alıyor.

Şarkıda, kendine gelme, dürüstlük, duyguları açıkça ifade etme gibi davranışların önemi de vurgulanıyor. Sözlerdeki "Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış" cümlesi, ilişkilerdeki farklı rolleri ve algıları yansıtıyor.

Şarkının sonunda ise, kişisel gelişim, doğru kararlar verme ve ilişkilerdeki zorluklarla başa çıkma fikirleri dikkat çekmektedir. Toplumun beklentilerine uyma, kendine sadık kalma ve gerçek hislerini izleme gibi temalar da şarkıda ön plana çıkan unsurlardan birkaçıdır.

Şarkı, içerdiği derin düşünceler ve samimi duygularla dinleyicilere pek çok düşünce ve duygu yüklüyor. Gulben Ergen'in seslendirdiği bu şarkı, ilişkilerin karmaşıklığını ve duyguların her zaman net olmadığını etkileyici bir şekilde aktarıyor.

Geri