AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gulay civi kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gülay çivi kimdir?​

1977 -1998 yılları arasında ismi o dönem SSK Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi olan , daha sonra S.B Ankara Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi olarak anılan hastanede Psikiyatri kliniğinde çalıştı.1992-1999 yılları arasında ailevi nedenlerle Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Kliniğinde görev …
Gülsün Yavuzcan kimdir?
11 yıllık görev süresince Ankara Üniversitesi öğrencileri, personel ve yakınları ile emeklilerinin psikiyatrik tedavilerini üstlendi. Meslek hayatına 2008 yılından bu yana Madalyon Psikiyatri Merkezi’nde Psikiyatrist olarak devam etmektedir.

Madalyon seansı kaç TL?​

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kurucusu olduğu Madalyon kliniğinde ise diğer doktorların seans ücretleri 300 TL’den,45 dakika için 650 liradan başlıyor. Ankara’daki şubede ise 320 ile 565 TL arasında değişkenlik gösteriyor…
Prof Dr Hakan Türkcapar hangi hastanede çalışıyor?
2012-2019 arasında Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmıştır. 2019 yılından itibaren Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Psikoloji Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
Klinik Şef Yardımcısı, Dr Sami Ulus Çocuk Hastanesi, Ankara 2009-2013. Profesörlük Ağustos 2014. Anabilim Dalı Başkanı, Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara 2013-2016. Madalyon Özel Psikiyatri Merkezi 2017.
Gülseren Budayıcıoğlu bir seans kaç lira?
2005 yılında her zaman hayalini kurduğu Ankara’nın en büyük psikiyatri merkezi olan Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi’ni kurarak halka hizmet etmeye başlayan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun 20 dakikalık bir seans ücretinin 1200 TL olduğu sosyal medyanın en çok konuşulan konusu arasında.

Levent Sütçigil kimdir?​

Dr. Levent SÜTÇİGİL – Psikiyatri Uzmanı…Görevler:
Hakan Türkçapar kaç doğumlu?
1966 (56 yıl yaşında)M. Hakan Türkçapar / Doğum tarihi

Geri