Gulaş Tarifi Resimli

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Resimli Gulaş Tarifi
Gulaş Tarifi
Gulaş nasıl pişirilir
Gulaş Tarifi Resimli yapılışı

Gulaş Tarifi Resimli

imagesgulastarifiresimli5ad42b39ef0b4

Malzemeler

15 Kg Kuşbaşı Et 2 Corba Kaşığı Tereyağı 4 Corba Kaşığı İnce Doğranmış Soğan 1 Corba Kaşığı Un 1 Corba Kaşığı Tatlı Kırmızıbiber 12 Cay Kaşığı Acı Kırmızıbiber 1 Cay Kaşığı Kimyon 4 Adet Domates 12 Dal Maydanoz 1 Tatlı Kaşığı Nane 1 Tatlı Kaşığı Dereotu Tuz


Yemeğin Tarifi

Bir tencerede tereyağını eritip eti ve ince doğranmış soğanı ilave edin Soğanlar sararınca un ve kırmızıbiberleri ekleyin Kimyon ve tuz serpip karıştırın Tencerenin kapağını kapalı olarak bekletin Domateslerin kabuklarını soyup kucuk doğrayın Maydanoz, dereotu, ve naneyi ince kıyın Domates, maydanoz, dereotu ve naneyi yemeğe ekleyin Etlerin uzerine cıkmayacak kadar su ilave edin Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar pişirin Pilav veya haşlanmış patates ile servis yapın

alıntıdır
 
Geri
Üst