Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Gucci nin yeni yuzu kim?

Editör

Yeni Üye

Gucci nin yeni yüzü kim?​

Yüzünde neredeyse sıfır makyaj olan genç modelin, özellikle yüz hatları geleneksel modellik anlayışından çok farklıydı. Kusursuz olmayan güzelliğiyle podyuma çıkan ve büyük ilgi çeken Armine Harutyunyan, bu yıl Gucci firmasının tanıtım yüzü olarak görev yapacak.

Gucci nasıl bir marka?​

Gucci nasıl bir marka?
Tutkulu Bir İtalyan: Guccio Gucci Seneler içinde kendini geliştiren ve zanaati ustalarından öğrenen Guccio, 1921’de kendi deri ürünleri mağazasını açar. Başlarda Gucci’nin temel işi, her zaman en iyi İtalyan derilerini kullanarak, at binicileri için eyerler ve aksesuarlar üretmektir.

Gucci ailesi gerçek mi?​

Gucci markası, 1921 yılında bir aile işletmesi olarak küçük bir deri atölyesi olarak kurulmuştur. Guccio’nun Rodolfo, Vasco ve Aldo adında üç oğlu vardır. Aldo’nun ısrarı üzerine 1938’de Roma’da ikinci bir yer açılmış ve Gucci gerçek bir aile şirketi olmuştur.

Armine Harutyunyan nereli?​

Armine Harutyunyan nereli?
Yerevan’da dünyaya gelen Armine Harutyunyan’ın dedesi Khachatur Azizyan da ülkesinin önde gelen sanatçılarından biri. Armine de onun izinden gitti ama dedesi gibi ressam olmak yerine illüstratör ve grafik tasarımcı olmayı tercih etti. Genç modelin annesi ise bir doktor.

Gucci ailesine ne oldu?​

Bildiğimiz Gucci logosunu yaratan, ürün gamını genişleterek markayı global üne kavuşturan kişi Aldo’dur. Ancak aile içindeki bitmeyen kavgalar ve yönetimde üst üste yaşanan sıkıntılar işleri tepetaklak eder. Önce Aldo’yu oğlu Paolo hapse attırır. Ardından yeğeni Maurizio şirketteki tüm hisseleri devralır.

Patrizia Reggiani şimdi ne yapıyor?​

Patrizia Reggiani şimdi ne yapıyor?
İtalyan polisinin ve halkının inandığı bu teoriye göre Leydi Gucci’nin beynini yıkayan ve cinayeti planlayan asıl kişi Pina Auriemma. Cinayetten iki yıl sonra tutuklanan Leydi Gucci, 29 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 2016’da tahliye edilen Patrizia’nın şu an 20 milyon dolardan fazla bir serveti bulunuyor.

Armine markası Ermeni mi?​

armine bir ermeni kadın ismidir. kökü aynı zamanda bir erkek ismi olan “armen” dir ve pers dilinde “armina” olarak ermeni anlamında kullanılmıştır.

Armine markası kime ait?​

Armine markası kime ait?
Armine markasını sahibi ve şirketin Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Dursun’dur. Armine ipek eşarplarla başlayan ticari hayatı bugün kadın tesettür hazır giyimin de öncü markaları içerisinde üretim yapmaktadır.

Gucci nin başında kim var?​

Gucci gibi dev markaların olduğu şirketin sahibi Francois-Henri Pinault, 42 milyar dolar servetine rağmen İngiliz hükümetinden 25 bin sterlinlik yardım aldı. İngiliz gazeteleri, Fransız iş insanı dışında 20 milyarderin daha aynı yola başvurduğunu açıkladı.

Armine Harutyunyan, Gucci'nin yeni tanıtım yüzü olarak seçilmiş genç modeldir. Yüzünde neredeyse hiç makyaj olmayan ve geleneksel modellik anlayışından farklı yüz hatlarına sahip olan Harutyunyan, kusursuz olmayan güzelliğiyle dikkat çekmektedir.

Gucci, tutkulu bir İtalyan olan Guccio Gucci tarafından kurulan bir markadır. 1921 yılında başlayan hikayesinde Gucci, en iyi İtalyan derilerini kullanarak at binicileri için eyerler ve aksesuarlar üretmekle işe başlamıştır. Şirket zamanla gelişmiş ve bugün dünya genelinde tanınan bir marka haline gelmiştir.

Gucci markası aslen bir aile şirketi olarak kurulmuştur. Guccio Gucci'nin üç oğlu - Rodolfo, Vasco ve Aldo - sayesinde Roma'da ikinci bir mağaza açılarak Gucci ailesi markayı büyütmüştür. Ancak aile içinde yaşanan kavgalar ve yönetimdeki sıkıntılar sonucunda marka içinde değişiklikler olmuştur.

Armine Harutyunyan, Yerevan'da doğmuş olup büyük dedesi Khachatur Azizyan gibi sanatçı olmak isteyen bir ailede yetişmiştir. Ancak Armine, ressam olmak yerine illüstratör ve grafik tasarımcı olarak kariyer yapmıştır. Annesi bir doktordur.

Gucci markasının yeni başında Francois-Henri Pinault bulunmaktadır. Pinault, 42 milyar dolarlık servete sahip olmasına rağmen İngiliz hükümetinden yardım almıştır. Gucci gibi büyük markaların arkasındaki sahiplerin yaşamları ve kararları şirketin geleceğini etkileyebilmektedir.

Geri