AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Guc dagitim Birimi Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Güç dağıtım Birimi Nedir?​

Bir güç dağıtım birimi (PDU), veri merkezi ortamında bilgisayarlara, sunuculara ve ağ aygıtlarına elektrik beslemesi dağıtan ve yöneten bir tür elektrik bileşenidir. Veri merkezi bileşenlerinde elektriği kontrol etmek ve dağıtmak için merkezi bir birim sağlar.
PDU formatı nedir?
PDU, Protocol Data Unit’in kısaltmasıdır. Türkçe “protokol veri ünitesi” anlamına gelir. PDU aynı zamanda bir ağ üzerinden aktarılan belirli bir bilgi bloğu olarak da adlandırılabilir. Her bir katmandan aktarılan farklı veri türlerini açıkladığı için, genellikle OSI modeline referans olarak kullanılır.

Akıllı PDU ne demek?​

Uzaktan ağ erişimine de sahip olan akıllı PDU sistemleri veri merkezi yöneticilerinin merkezde olmadıkları durumlarda bile enerji kontrolünün ve cihazların etkin bir şekilde kontrol edilebilmesine olanak tanımaktadır.
PMP Pdu ne demek?
PMI tarafından verilen PMP®, PgMP®, PfMP® ve PMP-PBA® sertifika tipleri için 3 yıl içinde 60 PDU (Professional Development Unit) toplanması gerekmektedir. Aksi halde sertifika geri alınmakta ve tekrar sınava girilmesi gerekmektedir. Genel bir kural olarak bir saatlik bir aktivite, 1 PDU’ya karşılık gelir.

Pdu puanı nedir?​

pmi tarafından kullanımı kontörlü hatlardaki kontör ile aynıdır. üstelik belli bir süre kontör yüklemezseniz hattınız kapanıyor. pmp sertifikasını devam ettirmek için gereken puanlara verilen isim.
Pdu nasil toplanır?
PMI’ın Kayıtlı Eğitimcilerinin verdiği derslere katılarak PDU kazanabilirsiniz….
- Küresel PMI Kongrelerinde gönüllülük.
- Bir PMI Danışma kurulunda görev almak.
- PMI Standartlarını belirlemek üzere çalışmak.
- PMI Sertifikasyon Departmanı aktivitelerine katılmak.
- PMI araştırma aktivitelerine katılmak.

Pdu nasıl kazanılır?​

Her profesyonel gelişim aktivitesi, bir saatlik aktivite katılımı için bir PDU kazandırır. PMI’ın Kayıtlı Eğitimcilerinin verdiği derslere katılarak PDU kazanabilirsiniz. PMI kalite standartlarını gözeten bu eğitimciler, münferit olarak PDU Sertifikası vermeye yetkilidirler.

Geri