Guangdong hangi ulkede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Guangdong hangi ülkede?​

Guangdong (Çince: 广东省; pinyin: Guǎngdōng shěng), Çin’in 23 eyaletinden (sheng) biridir. Batısında Guangxi özerk bölgesi, kuzeyinde Hunan ve Jiangxi eyaletleri, kuzeydoğusunda Fujian yönetim bölgesi, güneyinde de özel yönetim bölgeleri olan Hong Kong ve Makao ile Güney Çin Denizi bulunur.

Jiangmen nerede?​

GuangdongJiangmen / İl
Shenzhen nereye bağlı?
GuangdongShenzhen / İl
Huizhou nerede?
GuangdongHuizhou / İl

Kanton limanı nerede?​

Guangzhou ayrıca Güney Çin’in en büyük ve tarihî en uzun olan dış ticaret limanıdır; 3. yüzyıldan beri Deniz İpek Yolu’nun ana limanı olarak işlev göstermiştir. Tang ile Song hanedanlıklarında Guangzhou, Çin’in en işlek limanı ve Uzak Doğu’nun küresel olarak en çok tanınan şehirlerinden biri hâline geldi.

Guangzhou nereye bağlı?​

GuangdongGuangzhou / İl
Shenzhen nasıl bir yer?
Shenzhen dünyanın en büyük imalat merkezlerinden biridir ve Çin’in en zengin şehridir. Bu sebeple çok fazla turist çekmektedir. Gezginlerin tarihi, kültürel ve özellikle de yemek ve sanat kültürü açısından oldukça fazla keşif yapabilecekleri bir kenttir.
Şangay hangi ülkenin başkentidir?
[zɑ̃.hɛ] (yardım·bilgi)), Çin Halk Cumhuriyeti’ne bağlı doğrudan yönetilen şehirdir. Dünyaca ünlü bir liman kenti olan Şanghay, Çin’in nüfusu en yüksek olan şehri olmanın yanı sıra ayrıca ülkenin ekonomi, finans, ticaret ve nakliye merkezidir.

Guangdong da saat kaç?​

Guangzhou’da saat 12:00 15 Mayıs Pazar iken Türkiye’de 07:00 dir. Guangzhou Türkiye’nin 5 saat ötesindedir.

Guangzhou Türkiye arası kaç saat?​

İstanbul – Guangzhou uçuşu ortalama 9 saat 53 dakika sürmektedir.
Shenzhen e nasıl gidilir?
Hong Kong’dan Shenzhen’e gitmek için, Kowloon’da bulunan Tsim Sha Tsui del Este MTR istasyonuna gitmeniz ve Doğu hattını Hong Kong ile Çin anakarası arasındaki sınırda bulunan Lo Wu kasabasına götürmeniz yeterlidir.
Shenzhen limanı nerede?
Shenzhen Limanı

Geri