- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
GTA 5 night club ne işe yarar?
Nightclub da biriktirdiğin malzemeleri satıp para kazanabiliyorsun, ayrıca düzenli gelir de getiriyor popülerliğe göre.GTA 5 Online da nasıl para kazanılır?
GTA Online’ın en çok kazandıran görevi Heist yani soygun işleri oluyor. Özellikle üç arkadaşınızla birlikte yer aldığınız görevde eğlencenin dibine vurabilirsiniz. İşlem sırasında emniyet güçleri tarafından köşeye sıkıştırılmak ve alternatif yollar aramak planlı bir iş gerektiriyor.GTA 5 Terrorbyte ne işe yarar?
Terrorbyte sürekli gidip gelmeniz gereken görevleri ve zaman kaybını yok ederek tüm işletmelerinizi mobil bir konumda birleştirerek tüm ağır işleri kolaylaştırıyor. Kamyonun arkasındaki bir bilgisayara, CEO ve VIP’lerin harita üzerinde herhangi bir yerde iş operasyonlarına başlamalarına izin veriyor.
GTA 5 satılık ev nasıl alınır?
Bu video GTA 5 oyununda ev alınamadığını anlatmaktadır. Bu videoyu izledikten sonra GTA 5 oyununda ev satın alabileceğini düşünen kişilerin izlememesi önerilir. Videonun içeriği ev almanın tamamen bir yalan olduğunu ispatlamaya yöneliktir.GTA 5 online araba nasıl satılır?
GTA Online’da nasıl araba satılır?- Adım #1: GTA Online’a girin,
- Adım #2: Herhangi bir araba edinin,
- Adım #3: Los Santos Customs’a gidin,
- Adım #4: Garaja girin ve Sell seçeneğini seçin,
- Adım #5: Tekrar Sell seçeneğine basarak seçiminizi onaylayın.
GTA 5 para nereden bulunur?
Dükkan soyun Market gibi dükkanlara girip kasiyere silah doğrultarak kasadaki parayı size vermesini sağlayabilirsiniz. Bazı marketlerde 2 adet kasa bulunur; ilk kasanın parasını aldıktan sonra silahı diğer kasaya yöneltirseniz kasiyer size diğer kasanın parasını da uzatacaktır.
Oyunu oynamaya başladığımız zaman klavyenin sol tarafında yer alan “alt” tuşuna basılı tutuyoruz. Basılı tuttuğumuz zaman karşınıza 3 adet karakter çıkacak. Fare ile sağa sola oynama yaparak bu karakterler arasından seçim yapacaksınız ve oyuna o karakterle başlayacaksınız.
GTA 5 de harita nasıl açılır?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir….Kilopat
- Haritayı açmak için her yeri gezmen gerek.
- Araba duruyorken H tuşuna basılı tutarak üstünü açabilirsin.
- En fazla görevlerden para geliyor.