AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Grup Yorum siyasi gorusu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Grup Yorum siyasi görüşü nedir?​

Grup Yorum, 1985 yılında üniversite öğrencileri tarafından İstanbul`da kurulan bir müzik grubu. Grubun şarkıları ve üyeleri, sol görüşün temsilcileridir.
Redd grubu ne zaman kuruldu?
Redd, 1996 yılında Doğan Duru, Güneş Duru, Berke Hatipoğlu ve İlke Hatipoğlu tarafından kurulan Türk rock müzik grubudur. Grup 2020 itibarıyla altı stüdyo albümü, bir soundtrack albüm ve bir DVD yayımladı. 2010 Ocak ayında askerden dönen Berke Özgümüş resmen gruba katıldı.

Grup Gündoğarken kaç kişi?​

Albümde bulunan Ellerimde Çiçekler şarkısı ön plana çıktı. Bunun üzerine sekiz sene albüm çalışmalarına ara veren grup konserler vermekle yetindi. 2008 yılına gelindiğinde Burhan Şeşen ve Gökhan Şeşen topluluğu iki kişi olarak sürdürmeye karar verdi.
Grup yorum solistleri kimlerdir?
Hilmi Yarayıcı: Solo, koro vokal.

Redd ismi ne demek?​

1- Grubun adı neden Redd? Sözlükte itiraz etmek, def etmek, muhalif olmak anlamına gelen bir kelime.
Grup Yorum sanatçıları kimdir?
Fikriye Kılınç: Solo, koro vokal.

Sen benim şarkılarımsın sözleri kime ait?​

Grup GündoğarkenSen Benim Şarkılarımsın / Sanatçı
Grup Gündoğarken kardeş mi?
Son 16 yıldır “Amca”ları İlhan Şeşen ile ayrı yollardan yürüyen Burhan ve Gökhan Şeşen kardeşler, çarpıcı açıklamalarda bulundular… Türk pop müziğinin efsane gruplarından Gündoğarken, 8 yıl sonra “Özlemiştim” ile müzikseverlerin karşısında çıktı.

Grup Yorum 25 Yıl Konseri erkek solisti kimdir?​

Her biri bir röportaja dağılmış. Ben, grubun solisti Eren Olcay, bağlamacısı Caner Bozkurt, kavalcısı ve vokalisti Ali Aracı ile söyleşi yapıyorum… İnönü Stadı’nda 55 bin kişi şarkılarınızı hep bir ağızdan söyledi. 25’inci yıl konseriniz için hayal edebileceğiniz bir rakam mıydı bu?
Özcan Şenver nereli?
Özcan Şenver, Eskişehir doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Eskişehir’de tamamlamıştır. İzmir’de Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı’nı bitirmiştir.

Redd solisti kim?​

Doğan DuruRedd / Ana vokalDoğan Duru (d. 29 Eylül 1973, İzmit), Türk müzisyen, Redd grubunun solisti, bas gitaristi, söz yazarı, besteci ve tenor.

Geri