AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Grup Koridor Tanrım Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Grup Koridor Tanrım Sozleri
Grup Koridor Tanrım Şarkı sozu
Merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor
Haykırdım yıllarca ona aşkımı
Duymak istemiyor beni gormuyor
Aşk cemberi sardı dort bir yanımı
Duymayan kalmadı, bu feryadımı
Bu gidişle bu aşk beni oldurur
Kuluna bırakma sen al canımı
Tanrım senden başka kimim var benim
Şikayet etmeye kime gideyim
Kuluna kul oldum severek taptım
Gel gor beni tanrım bak ne haldeyim
Aşk cemberi sardı dort bir yanımı
Duymayan kalmadı bu feryadımı
Bu gidişle bu aşk beni oldurur
Kuluna bırakma sen al canımı

Grup Koridor'un "Tanrım" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve içten bir şekilde yazılmış. Şarkıda aşkın acılarını ve zorluklarını anlatan bir hikaye öne çıkıyor. Şarkının her dizesi derin bir duygusal içerik taşıyor.

Şarkının genelinde aşkın zorluğu, acısı ve çaresizliği vurgulanmış. Sözlerde anlatılan kişi, sevdiği kişinin onu duymadığını, görmediğini ve aşk çemberinin kendisini sarıp sardığını ifade ediyor. Ayrıca, duyulmayan feryatların, aşkın kişiyi oldurabileceği korkusu da dile getirilmiş.

"Tanrım senden başka kimim var benim" ve "Kuluna bırakma sen al canımı" gibi dizelerde ise kişinin çaresizliğini ve sığınabileceği tek varlığın Tanrı olduğunu anlatıyor. Şarkının sonunda ise kişi Tanrı'ya şikayet etmek için başka kimseye gidemeyeceğini, Tanrı'ya kul olup sevdiğini ve aciz bir şekilde yardım beklediğini ifade ediyor.

Grup Koridor'un bu şarkısında duygusal bir yükseliş ve içten bir yakarış hissediliyor. Şarkı, aşkın zorluklarına ve acılarına dair derin bir içsel yolculuğu dinleyiciye aktarıyor.

Geri