AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Grup Hepsi Unutma Beni Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Grup Hepsi Unutma Beni
Grup Hepsi Unutma Beni şarkı sozu
Bir kez bak bana ve asla unutma
Her adımda yaklaşırım ve sizlerle kucaklaşırım
Neden yanan bu ateş
İcimde bir telaş
Bir deli ruzgar yureği
Cesurum,deliyim unutma beni
Hey! Goklere yaz adımı,
Kalbinde sakla beni Hey
Sonsuza dek seninleyim
Bırakma tut elimi Hey
Al senin olsun deseler
Dunyaları verseler Hey
Ben yine sahne isterim
Alkışları beklerim
Unutma, unutma, unutma, unutma
Herşey cok parlak
Ve dunya yuvarlak
EvetBelki aldanırım
Işıklarla yanılırım
Affet, bağışla beni
Anla bu halimi
Sahneler,alkış ve şohret
Şaşkınım, deliyim, unutma beni

Grup Hepsi'nin "Unutma Beni" şarkısının sözleri anlatıldığı gibi duygusal ve etkileyici bir mesaj içeriyor. Şarkı, insanların unutulmamak, önemsenmek ve hatırlanmak isteğini vurguluyor. Aynı zamanda aşkın verdiği heyecan, tutku ve istekliliği de ifade ediyor.

Şarkıda yer alan sözlerde, birine bakıp asla unutulmamayı dileme, yakınlaşma isteği, içsel bir ateşin varlığından bahsedilirken aynı zamanda cesaret, delilik ve tutku gibi duygular da öne çıkıyor. Şarkının melodisi ve ritmi de bu duyguları destekleyici bir yapıya sahip.

Şarkıda yer alan "Göklere yaz adımı, kalbinde sakla beni" ve "Sonsuza dek seninleyim, bırakma tut elimi" gibi satırlar, karşı tarafa duyulan derin sevgiyi ve bağlılığı ifade etmekte. Ayrıca "Ben yine sahne isterim, alkışları beklerim" satırları ise birinin ilgi ve sevgi dolu bir ilişkiyi arzuladığını yansıtıyor.

Genel olarak, şarkının değindiği duygusal ve romantik temalarıyla dinleyicilerde derin izler bırakabilecek nitelikte olduğunu söyleyebiliriz. Şarkı, birine duyulan sevgi ve özlem dolu duyguları ifade etmesiyle dinleyiciler üzerinde etkileyici bir izlenim bırakabilir.

Geri