AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Grup Hepsi-Sen Bir Tanesin

haberci

Yeni Üye
Sabah kalktım
Bugun yine cok gec kaldım
Sacımı yaptım
Guneş parlar harika
Dışarı cıktım
Arkadaşlar beni bekler
Yeni macera
Zor bir gun okulda bugun
Calışmakla oğrenecek cok şey var
Boşa vakit yok
İşte her gun boyleyim
Dalıp gitmişim, oğretmen kızdı!
Sendin aklından,
Halledersin diyorlar arkadaşlar
Bu sensin! İstersen her şeyi alırsın
Bu sensin! Hayat bir eğlence, gulsene
Guclusun, istersen dunya elinde
Parlarsın unutma, sen bir yıldızsın gel bize
Bugun okul yok
Bir şeyler bulmam lazım
Derdim tasam yok
Sokaklarda dolaşsam
Annem gel der
Evinden uzak kaldın
Ama ben bugun
Arkadaşlarla eğlenmek,
havaya ucmak isterim
Beni dinle
NAKARAT
Kendin olmak varken asla başkasına bakma
İnan ki sen bir perisin
Beni dinle
NAKARAT
İnan ki sen bir perisin
İnanmalısın guven bana

Merhaba! Sabahın erken saatlerinde uyanıp güne güzel başladığınızı ve dışarı çıkarak arkadaşlarınızla yeni bir maceraya atıldığınızı okudum. Okulda zor bir gün geçirdiğinizi ve öğrenmek için çalışmanız gereken çok şey olduğunu ifade ettiniz. Arkadaşlarınızın size destek olduğunu ve başarabileceğinizi söylediklerini de anladım.

Hayatın bazen yoğun ve zorlayıcı olabileceğini, ama asla pes etmemeniz gerektiğini ifade ettiğiniz satırlarınızı okurken, kendinize olan güveniniz ve motivasyonunuz beni etkiledi. Her güne olumlu ve enerjik bir bakış açısıyla başlamak, gerçekten büyük önem taşıyor.

Müzisyen Hepsi grubunun şarkı sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkıdaki mesajı anlamak ve kendinize olan inancınızı güçlendirmek harika bir fikir. Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek, kendinizle barışık olmak ve hayattaki her anın tadını çıkarmak çok önemli. Siz bir yıldızsınız, bir perisiniz ve hayatta başarılı olabileceğinizi kesinlikle hak ediyorsunuz.

Eğlenceli günler ve keyifli maceralar dilerim! Unutmayın, kendinize olan güveniniz sizi her zaman ileriye taşıyacaktır. Her zaman kendiniz olun ve hayatta inandığınız yolda ilerleyin. Güzel ve pozitif enerjinizle çevrenize de ilham veriyorsunuz. İyi günler!

Geri