AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Grup Hepsi Gulcin neden ayrildi?

Editör

Yeni Üye

Grup Hepsi Gülçin neden ayrıldı?​

Mutsuz olduğum için ayrılmak istedim. Televizyonda anlatılmayacak kadar karışık şeyler var. Bunu yapmak istemezdim, benim kararımdı gruptan ayrılmak. Daha iyi bir yere gitmiyordu benim için.

Hepsi kızları kim?​

Hepsi kızları kim?
Gülçin ErgülEren BakıcıCemre KemerYasemin YürükHepsi/Grup üyeleri

Hepsi1 neden ayrıldı?​

Hepsi1 neden ayrıldı?
HEPSİ GRUBUN’DAN AYRILMASIYLA İLGİLİ KONUŞTU Ergül, ayrılma nedenini şu sözlerle dile getirdi: “Her şeyin negatif ve pozitif yanları var, grup olmanın da zor yanları vardı. Negatif tarafları beni yormaya başladı. Mutsuz olduğum için ayrılmak istedim. Televizyonda anlatılmayacak kadar karışık şeyler var.

Grup Hepsi kızları kaç yaşında?​

Yaş ortalaması 40 olan Türkçe pop dünyasına giren bu kızların en yaşlısı ’21’, en küçüğü ise 19 yaşındaydı. Üstelik dönemin son modasını takip ediyor; hem şarkı söylüyor, hem de dans edebiliyorlardı.

Yalan yalan kim söylüyor?​

Yalan yalan kim söylüyor?
Yeliz – Yalan Yalan – YouTube.

Hepsi gurubuna ne oldu?​

Hepsi gurubuna ne oldu?
‘Yalan’ şarkısı ile hala hafızalarda olan ‘Hepsi’ grubu 11 yıl sonra barıştı. 2000’li yılların başında büyük bir çıkış yapan ve 4 genç kızdan oluşan ‘Hepsi’ grubu ani bir kararla dağıldı. Gülçin Ergül’ün ayrılığı ile 3 kişi kalan grup üyeleri başlarda yola devam etmeye çalışsalar da bu adım başarılı olmadı.
Gülçin, gruptaki ayrılığıyla ilgili şunları söylemişti. ‘Her şeyin negatif ve pozitif yanları var, grup olmanın da zor yanları vardı. Negatif tarafları beni yormaya başladı. Mutsuz olduğum için ayrılmak istedim.
Hepsi grubu kimler?​
Gülçin Ergül, Cemre Kemer, Eren Bakıcı ve Yasemin Yürük hepsi gencecik, kıpır kıpır genç şarkıcılardı. Hepsi Grubu kısa zamanda gençliği peşinden sürüklemişdi.

Hepsi 1 nasıl ünlü oldu?​

Hepsi 1 nasıl ünlü oldu?
Grup Hepsi 2005 tarihli ilk albümleri “Bir” ile tanındı. Grup elemanları Mete Özgencil ve Süleyman Yüksel’in söz ve besteleriyle stüdyo kayıtlarına girişmiş. Sıkı bir çalışmadan sonra Haziran ayında tamamlanan ve piyasaya sokulan “Bir” isimli albüm ile müzik piyasasına damgasını vurmuştur.

Hepsi grubunu kim kurdu?​

Hepsi grubunu kim kurdu?
Bu yıllarda bir kız grubu kurma hayalini, AKM’de ve MSGSÜ’de tanışmış olduğu arkadaşları Eren Bakıcı, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer ile resmi olarak 2005’te gerçekleştirdi.

Hepsi bir neden ayrıldı?​

bütün büyük gruplarda yaşabilecek anlaşmazlıkların yaşanmasıdır. ancak hepsi grubu muadilleri gibi yaşanan sorunu gidermek, kangrenli parmağı kesip yerine protez takmak, efendime söyleyeyim çeşitli akut tedavi yöntemleri uygulamak yerine dağılmayı tercih etmişlerdir. gülçin’in yerine yeni birisini alsalardı aşı …

Hepsi 1 grubu ne oldu?​

Hepsi 1 grubu ne oldu?

Gülçin Ergül kaç yaşında?​

Gülçin Ergül kaç yaşında?
36 yaşında (30 Ekim 1985)Gülçin Ergül / Yaş

Hepsi yalan klibindeki adam kim?​

Murat Boz 7 Mart 1980’de Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz,Ayşe Nedret ve Cafer Boz çiftinin Ali adındaki ilk çocuğundan sonra ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul’a yerleşti.

Hepsi Bir grubu barıştı mı?​

Hepsi Bir grubu barıştı mı?

Hepsi Grubu neden kavga etti?​

Hepsi Grubu neden kavga etti?
Hepsi bir neden dagildi?​

Hepsi birleşecek mi?​

Hepsi birleşecek mi?
Hepsi’yle adını duyuran Cemre Kemer, 3.5 yıl aranın ardından grupla ilgili hayranlarına müjdeli bir haber verdi: “Yakın zamanda Hepsi grubu tekrar bir araya gelecek. Birbirinden güzel ve özel sürprizlerle dolu bir proje olacak.”

Gülçin Ergül kimin kızı?​

Gülçin Ergül kimin kızı?
Mustafa ErgülAysel ErgülGülçin Ergül/Ebeveynleri

Grup Hepsi, Gülçin Ergül'ün mutsuzluğu ve grup içindeki negatif tarafların onu yorması nedeniyle ayrılma kararı aldığı için dağılmıştır. Gülçin'in grup üyeleriyle yaşadığı anlaşmazlıklar ve mutsuzluk sonucunda gruptan ayrılmak istemesi grup dağılmasına yol açmıştır.

Hepsi kızları şunlardır:
- Gülçin Ergül
- Eren Bakıcı
- Cemre Kemer
- Yasemin Yürük

Hepsi grubu, 2000'li yılların başında büyük bir çıkış yapmış ve "Yalan" şarkısı ile hafızalarda yer etmiştir. Ancak Gülçin Ergül'ün ayrılığı sonrasında grup dağılmış, geri kalan üyeler grup olarak devam etmeye çalışmış ancak başarılı olamamıştır.

Gülçin Ergül, 30 Ekim 1985 doğumlu olup şu anda 36 yaşındadır.

Hepsi grup üyeleri olan Gülçin Ergül, Cemre Kemer, Eren Bakıcı ve Yasemin Yürük, genç yaşlarında Türkçe pop dünyasına adım atmış ve kısa sürede gençliklerinin enerjisini yansıtmışlardır.

Hepsi grubu, Mete Özgencil ve Süleyman Yüksel'in söz ve besteleriyle 2005 yılında ilk albümleri "Bir" ile popülerlik kazanmıştır. Gülçin Ergül, Eren Bakıcı, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer'in oluşturduğu Hepsi grubu, hayallerini gerçekleştirmek için bir araya gelmiştir.

Hepsi1 grubunun ne olduğu hakkında tam bir bilgi verilmemiştir. Grupun geleceği konusunda da net bir açıklama bulunmamaktadır.

Hepsi grubunun tekrar bir araya gelip gelmeyeceği konusunda Cemre Kemer'in yaptığı açıklama, grup hayranları için umut verici bir gelişme olmuştur. Cemre Kemer, Hepsi grubunun yakın zamanda tekrar bir araya geleceğini ve özel sürprizlerle dolu bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtmiştir.

Son olarak, "Yalan" klibinde yer alan adamın kim olduğu hakkında bir bilgi verilmemiştir.

Geri