AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Grup Frekans Değmez mi Şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Grup Frekans Değmez mi sozleri
Grup Frekans Değmez mi şarkısı
Grup Frekans Değmez mi
Sıcak bir gun icim uzgun
Nerede olduğumu bilmediğim
Bir kucuk kapıda dururken
Seni gordum
Hic tatmadığım bir duyguyu
Attı kalbimin ta icinden
Kim olduğunu bilmesem de
Kaybolmak istedim gozlerin de
Değmez miydi yanmaya aşkın alevinde kavrulmaya
Bu gece benimle gelsene
Aşkımı keşfetsene
Tatlı tatlı konuşup beni eritesene
Korkma seni ısırmam
Hislerinle oynamam
Sen istemedikce Sana dokunmam
Bir neden yok
Bir sebep yok
Bile bile icimden gecenleri
Engellemene hic gerek yok
Dokun bana
Utanmadan sıkılmadan
Hayallerini anlat bana
O hasreti o ozlemi o şehveti Yaşamaya değmez mi
Değmez miydi yakmaya aşkın alevinde kavrulmaya
Bu gece benimle gelsene aşkımı deşmesene
Tatlı tatlı konuşup beni eritesene
Korkma seni ısırmam Hislerinle oynamam
Sen istemedikce Sana dokunmam
Bu son dunya bu son
Bana baktığın o anda
Kalbim dolsa sussam
Dilim tutulsa uğruna değmez mi ?

"Değmez mi" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve içten bir anlatıma sahip. Şarkıda aşkın yoğun duyguları ve karşı tarafı anlama isteği etkili bir şekilde ifade edilmiş. Şarkının ana teması, aşkın ateşinde yanıp tutuşmanın ve karşılıklı duyguları keşfetmenin değerini vurgulamaktadır.

Sıcak bir günde içi üzgün bir şekilde karşılaşılan anlatım, beklenmedik bir şekilde karşısında sevdiği insanı gören kişinin içinde uyandırdığı duyguları ele alıyor. O an yaşanan duygu, kalbinin derinliklerinden gelen bir atışla kendini gösteriyor ve karşısındaki kişinin kimliğini bilmese de gözlerinde kaybolmayı arzuluyor.

Şarkının nakaratları, aşkın ateşinde yanmanın, kendini karşı tarafa ifade etmenin ve duyguları keşfetmenin önemini vurguluyor. Aşk dolu bir gece geçirme isteği, karşılıklı iletişim ve duygusal paylaşımın önemine dikkat çekiyor.

Şarkının ilerleyen bölümlerinde ise karşılıklı iletişimin ve duygusal zenginliğin önemi vurgulanıyor. İçinde tutulan duyguların ifade edilmesi gerektiği ve karşı tarafın duygularının anlaşılması gerektiği üzerinde duruluyor. Aşkın, özlem ve şehvetin yaşanması için değerli olduğunu belirten sözler, duygusal bir bağın gücünü vurguluyor.

Şarkının son kısmında ise aşkın yaşanması gereken son dünya olduğu vurgulanıyor. Karşı tarafın bakışlarıyla içini dolduran duyguların anlatılmasının zorluğuna değiniliyor. Dilin tutulması ve duyguların ifade edilememesiyle yaşanan içsel çatışma da şarkının bir diğer dikkat çekici teması olarak öne çıkıyor.

Genel olarak şarkı, aşkın derinliklerinde kaybolmanın, duyguları ifade etmenin ve karşı tarafı anlamanın önemine vurgu yaparak duygusal bir anlatıma sahip. Grup Frekans'ın bu eserinde, aşkın yoğun duygularını ve karşılıklı iletişimin önemini başarılı bir şekilde yansıttığı söylenebilir.

Geri