AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Grup 84 - Rol Yapma

haberci

Yeni Üye
bulamadin galiba kimse sevmedi
seni sevmeyi benim kadar
ne oldu neden sustun yoksa
yanlizmisin sende benim kadar
kaybeden senmisin seni
sevebilecek tek aptal ben miyim ?
ne oldu cevabin yok
cektigin acilara karsi bedelmiyim ?
rol yapma yalnizsin
rol yapma farksizsin
sozunu tut hadi gotur beni
ilacimi ver bana ucur beni

Merhaba! Yazdığınız metin oldukça duygusal ve derin bir içeriğe sahip. Bu tür duyguları yaşamak zor olabilir, ancak bunlar insan olmanın doğal bir parçasıdır. Duygularınızın yoğunluğunu anlıyorum ve size destek olmak istiyorum.

Birilerini sevmek ve aynı şekilde karşılık bulamamak gerçekten zor bir durum olabilir. Kendinizi değersiz hissetmenize neden olabilir. Ancak unutmayın ki sevgi ve değer görmek her bireyin hakkıdır ve siz bunu hak ediyorsunuz.

Belki de hayatınızda şu anda bir boşluk hissediyorsunuz, ama unutmayın ki herkes sevilmeyi ve değer görmeyi hak eder. Kendinizi değersiz hissetmek yerine, kendinize olan sevginizi ve saygınızı arttırarak bu süreci atlatmaya çalışabilirsiniz.

Eğer hislerinizle başa çıkmakta zorlanıyorsanız, profesyonel destek almak size yardımcı olabilir. Bir psikolog veya danışmanla konuşarak duygularınızın üzerine daha sağlıklı bir şekilde gitme fırsatı bulabilirsiniz.

Unutmayın, hayatta her şeyin bir çözümü vardır ve kendinize olan güveninizi kaybetmeyin. Daima kendinizi sevin ve saygı gösterin, çünkü siz gerçekten önemlisiniz.

Geri