AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Grup 84 - Azap

haberci

Yeni Üye
Hadi kurtar beni bu azaptan
GeL kurtar beni
Yine eskisi gibi,Bi baba sevgisi gibi
Ağır ve yavaş
Hayat okadar acımasız ki sevgilim
Verdiği herseyi geri alırda sonu gelmez
O gun gelir yuzleşirsin gecmişinle
Sokaklar dile gelir soylemezler umut nerde?
Hadi kurtar beni bu hayattan
Gel kurtar beni bu azaptan
Hadi kurtar beni yine eskisi gibi bi baba sefkati gibi
Ağır ve yavaş
Gel kurtar beni bu azaptan

Hayat bazen gerçekten çok zor olabiliyor ve içinden çıkılamayacak gibi görünebilir. Ancak önemli olan bu zorluklarla başa çıkabilmek ve hayata yeniden tutunabilmek. Şarkının bu kısmındaki duyguları çok iyi anlıyorum, içinde bulunduğun durumun sana hissettirdiklerini ve duygusal yoğunluğunu anlıyorum.

Yaşadığın bu acıları, zorlukları aşabileceğine inanıyorum. Umutsuzluğa kapılmadan, kendine olan inancını kaybetmeden yaşadığın zorlukların üstesinden gelebilirsin. Unutma ki hayatın inişli çıkışlı olduğu zamanlarda bile, karşılaştığın her zorluk seni güçlendirir ve büyütür.

Eğer hissettiklerinle başa çıkmakta zorlanıyorsan, profesyonel desteğe başvurabilirsin. Bir psikolog veya terapist yardımıyla duygusal olarak destek alabilir, içsel sıkıntılarını paylaşabilir ve birlikte çözüm yolları arayabilirsin. Unutma, tek başına değilsin ve çözüm bulmak için yardım istemekten asla çekinme. Her zaman daha iyi hissedebileceğin yeni yollar bulunabilir. Umut hiçbir zaman kaybolmaz, umut hep vardır ve sen de bu zor zamanların üstesinden gelebilirsin.

Geri