Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Grubu sessize almak nedir?

Editör

Yeni Üye

Grubu sessize almak nedir?​

Grup bildirimlerini belirli bir süre için sessize alabilirsiniz. Bunu yaptığınızda gruba gönderilen mesajları almaya devam edersiniz ancak mesajlar alındığında telefonunuz titremez veya ses çıkarmaz.

WhatsApp iş grubu yasal mı?​

Kurulan whatsapp grupları kendi içinde korunan ve 3. kişilere kapalı bir konumdadır. Dolayısı ile işçilerin iş akışını bozmadığı ve çalışmaların etkilemediği sürece bir grup kurmaları ve burada iletişim içinde olmaları yasak değildir. İşçilerin buradaki iletişimlerinin kişisel veri olarak korunması esastır.

WhatsApp tebligat yerine geçer mi?​

WhatsApp tebligat yerine geçer mi?
Yargıtay, Whatsapp ile gönderilen tebliğe konu evrakı teslim aldığını kabul ve ikrar eden kişiye, tebligatın yapılmış sayılacağı yönünde bir karar verdi.

WhatsApp mesajlarını sessize alma ne demek?​

WhatsApp mesajlarını sessize alma ne demek?
WhatsApp beta 2.18.216 ile Android’e sessiz al özelliği getiriliyor. WhatsApp’a gelen sessize al özelliğiyle herhangi bir sohbetten 50’nin üzerinde bildirim aldığınızda sohbeti bildirim menüsü üzerinden sessize alabileceksiniz.

Hesap nasıl sessize alınır?​

Instagram kişiler nasıl sessize alınır?
- Adım #1: Instagram mobil uygulamasını açın.
- Adım #2: Sessize almak istediğiniz kişinin profil sayfasını açın.
- Adım #3: Takiptesin yazısına dokunun.
- Adım #4: Sessize Al seçeneğine dokunun.
- Adım #5: Hangi paylaşlarımları sessize alacağınızı seçin.
- Adım #6: İşlem tamam.

WhatsApp gruptan ayrılma nasıl yapılır?​

Tüm grup katılımcılarını çıkardıktan sonra gruptan çıkmanız gerekir.
- WhatsApp’taki grup sohbetini açın, ardından grubun konusuna dokunun. Alternatif olarak, Sohbetler sekmesinde grubu sola kaydırın. Ardından Diğer’e dokunun.
- Gruptan Çık > Gruptan Çık’a dokunun.

Bloklamak ne demek WhatsApp?​

Bloklamak ne demek WhatsApp?
Engellediğiniz kişiler artık sizi arayamaz ve size mesaj gönderemez. Son görülme zamanınız, çevrimiçi durumunuz, durum güncellemeleriniz ve profil fotoğrafınızda yaptığınız değişiklikler engellediğiniz kişiler tarafından görülemez.

Grubu sessize almak, bir mesajlaşma uygulamasındaki bir grup sohbetine gönderilen bildirimleri belirli bir süre için sessize almak anlamına gelir. Bu sayede grup sohbetine gelen mesajlar size bildirim olarak gelmeye devam eder ancak telefonunuz titremez veya ses çıkarmaz. Bu özellik sayesinde, rahatsız edici grup bildirimlerinden geçici olarak kaçınabilir ve sessiz bir ortamda iletişime devam edebilirsiniz.

WhatsApp iş grupları yasal mı sorusuna gelince, işçiler arasında kurulan WhatsApp grupları genellikle iş akışını yönetmek veya iletişimi kolaylaştırmak için kullanılır. İşçiler arasında iletişimi güçlendirmek ve bilgi akışını hızlandırmak amacıyla oluşturulan bu gruplar genellikle işle ilgili konuları kapsar. Yasal olarak, çalışanların iş akışını etkilemeyen ve kişisel verilerin korunduğu sürece, iş grupları oluşturmak ve kullanmak genellikle sorun teşkil etmez.

WhatsApp tebligat yerine geçebilir mi sorusuna ise, Yargıtay'ın Whatsapp üzerinden yapılan tebligatı kabul edilebilir bulduğuna dair bir kararı olduğunu belirtmek isterim. Yani, bir kişi Whatsapp üzerinden tebligat yapıldığında belgeyi teslim aldığını kabul ederse, bu durumda tebligat yapılmış sayılabilir.

WhatsApp mesajlarını sessize alma özelliği, Android'in beta sürümü 2.18.216 ile birlikte getirilen bir özelliktir. Bu özellik sayesinde, herhangi bir sohbetten 50'den fazla bildirim aldığınızda, o sohbeti sessize alabilirsiniz. Böylece, o sohbetten gelen bildirimler telefonunuzun sessiz modunda kalır.

Hesap nasıl sessize alınır sorusunun Instagram hesaplarına yönelik olduğunu düşünerek açıklama yapayım: Bir Instagram hesabını sessize almak istiyorsanız, profil sayfasına giderek "Takiptesin" yazısına dokunup "Sessize Al" seçeneğine tıklayarak istediğiniz paylaşımları sessize alabilirsiniz.

WhatsApp grubundan ayrılma işlemi ise oldukça basittir. Grup sohbetine girip gruptan çıkmak istediğinizde, grubun konusuna dokunarak veya sohbeti sola kaydırarak "Gruptan Çık" seçeneğine tıklayabilirsiniz.

Son olarak, bloklamak ne demek sorusuyla ilgili olarak, WhatsApp uygulamasında birini blokladığınızda, o kişi artık sizi arayamaz ve size mesaj gönderemez. Ayrıca, engellediğiniz kişi sizin son görülme zamanınızı, çevrimiçi durumunuzu, durum güncellemelerinizi ve profil fotoğrafınızda yaptığınız değişiklikleri göremez. Bu sayede, kişisel gizliliğinizi koruyabilir ve istenmeyen iletişimleri engelleyebilirsiniz.

Geri