- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Groovy neden kapanıyor?
Discord’un en popüler ve en sevilen müzik botu Groovy Bot, telif hakları ile ilgili sorunlar dolayısıyla 30 Ağustos’ta kapatılıyor. Discord’un en popüler ve en sevilen müzik botu Groovy Bot, telif hakları ile ilgili sorunlar dolayısıyla 30 Ağustos’ta kapatılıyor.DC müzik botu nasıl çalışır?
Discord’da müzik botu eklemek için kullanmak istediğiniz botun web sayfasına giderek Davet Et butonuna tıklayın. Ardından gelen ekrana botu eklemek istediğiniz sunucuyu seçin. En son “Doğrula” deyip yönlendirilen sayfadaki doğrulama işlemini gerçekleştirin. Onay uyarısı geldikten sonra işleminiz tamamlanır.Discord müzik botları neden çalışmıyor?
Bu sorun, Discord’un ses sunucularının neden olduğu gecikme sorunlarından kaynaklanıyor gibi görünüyor. Bot geliştiricilerine göre bu sorun, ses sunucusu bölgenizi farklı bir bölgeye değiştirerek çözülebilir.
Discordda şarkı nasıl dinlenir?
Bir İnternet tarayıcısında https://discordbots.org adresine git. Discord’da müzik çalmak için bir Discord botu kullanmak gerekir. Bu İnternet sitesinde, seçebileceğin bolca bot vardır. Music’e (Müzik) dokun.
Rythm neden çalışmıyor?
Rythm’e kapatılması için bir hafta süre verilmişti. Google Groovy’nin hizmeti değiştirerek ve ticari amaçlarla kullanarak YouTube’un hizmet koşullarını ihlal ettiğini doğruladı ve henüz bir onay almasa da, Rythm’in de aynı nedenlerle hedef alındığını doğruladı.Discord müzik odası nasıl kurulur?
Adım 1: Carbonitex veya top.gg gibi çeşitli kaynak sitelerinden birine giriş yapın. Adım 2: Karşınıza açılan pencerede Discord bot listesinden ”Müzik” seçeneğini işaretleyin. Adım 3: Eklemek istediğiniz müzik botunu seçtikten sonra ”Davet et” seçeneğine tıklayın.Discord Spotify dinliyor nasıl yapılır?
https://discordapp.com/app adresine yani discordun web sitesine giris yapiyoruz,kapatmayin tarayicinizi asagi aliniz.
- Spotify uygulamasini açin,muziginizi açin.
- Discord android uygulamasini açın ve keyfini çıkarın