AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gripin Sen Gidiyorsun şarkı sozleri

haberci

Yeni Üye
Sen gidiyorsun şarkısı sozu
Sen Gidiyorsun
Gidiyor ellerin , gidiyor sesin ,gidiyor nefesim
Ama hepsinden once sen gidiyorsun
Gidiyor yarınım ,gidiyor evvelim ,yaşamım sebebim gidiyor
Ama hepsinden once sen gidiyorsun
Kalıyor yastığıma sinmiş kokun
Kalıyor sevişmelerimizin son şahidi
Sen gidiyorsun
Gitmek tum kalanları yanında goturmekmiş
Ben bilmem ,sen bilirsin elbet
Sen gidiyorsun
Dur! dur! gitme bir bakış borcun var bana son gidişinden
Vur, kır, parcala sen kazan bu aşkı ama
Bırak benim olsun harcanacak son kursunlar
Sen yaz , sen oyna kalan tum perdeleri ama
Bırak benim olsun bize dair butun alkışlar

Sen gidiyorsun şarkısının sözleri oldukça duygusal ve etkileyici. Şarkıda ayrılığın yarattığı acı ve özlem teması öne çıkıyor. Ayrılan kişinin gidişiyle her şeyin birer birer kaybolduğu hissiyatı çok güzel bir şekilde anlatılmış.

Şarkıda geçen ifadelerle duygular çok derin bir şekilde ifade edilmiş. Sevilen kişinin gitmesiyle, geride sadece anılar ve kokusu kalan bir boşlukun hissedildiği belirtiliyor. Ayrıca, onunla yaşanan her anın özlemle hatırlandığı ve her şeyin onun ayrılığına göre şekil aldığı vurgulanmış.

Tekrar tekrar vurgulanan "sen gidiyorsun" cümlesiyle ayrılığın acı gerçeği altı çizilmiş. Ama aynı zamanda, gitmeden önce geride bırakılan bazı şeylerin hala mevcut olduğu ve hatıralarda yaşadığı belirtilmiş.

"Dur! Dur! Gitme bir bakış borcun var bana son gidişinden" ifadesiyle geçmişte yaşananların unutulmaması ve hala bir bağın olduğu vurgulanmış. Sevginin sonuna kadar sürmesi ve yaşananları birlikte göğüslemek gerektiği mesajı verilmiş.

Son olarak, şarkının son bölümünde "sen yaz, sen oyna kalan tüm perdeleri ama, bırak benim olsun bize dair bütün alkışlar" ifadesiyle, geçmişe ve yaşananlara sahip çıkmanın önemine dikkat çekilmiş. Geriye kalan her şeyin değerli olduğu ve kaçınılmaz ayrılıklara rağmen anıların biriktirilmesi gerektiği belirtilmiş.

Bu şarkı sözleriyle yaşanan bir ayrılığın duygusal karmaşıklığı çok etkileyici bir şekilde ifade edilmiş. Ayrılık acısını ve özlemi derinlemesine hissettiren bu sözler, dinleyenlerde derin duygular uyandırabilir.