- Konu Yazar
Gratiste kese var mı?
Gratis.com ürün yelpazesi içinde çeşitli banyo kesesi çeşitlerini de kolaylıkla bulmak mümkün. En iyi banyo kesesi hangisi ya da banyo kesesi seçimi nasıl olmalı sorularına da Gratis.com rehberliğinde yanıt bulabilirsiniz.Balmy doğal banyo kese eldiveni nasıl kullanılır?
Cevap: Merhaba, ürünü ılık suda biraz yumuşattıktan sonra cildinize masaj yaparak kullanabilirsiniz. Peeling etkisiyle cildinizi derinlemesine temizler, masaj etkisiyle ciltteki sivilce, egzama, varis, sedef gibi dermatolojik hastalıklara iyi gelir.Balmy doğal banyo kesesi nasıl kullanılır?
Balmy doğal banyo kesesi nasıl kullanılır?Oldukça sert bir yapısı vardır, kullanırken cildinizi tahriş etmemesine özen gösteriniz, lakin su aldığında kabak lifi yumuşamaktadır. Cilt bakımında kabak lifinin defne sabunu veya bıttın sabunu gibi doğal sabunlarla birlikte kullanılması önerilmektedir.
Banyo kese eldiveni nasıl kullanılır?
Nasıl Kullanılır? Suyla birlikte yumuşatılarak kullanıldığında vücudunuzun hemen her bölgesinde masaj etkisi oluşturur. Banyoda kullanımda her iki yüze sabun veya duş jelini köpürtüp vücut sabunlandıktan sonra diğer yüzde bulunan kabak lifi ile derinlemesine temizlik yapılır.Banyo eldiveni nasıl kullanılır?
1. kese eldiveni diye de geçen, duşta fiziksel eksfoliasyon amaçlı kullanılan eldivenler. ben en güzel sonucu eldiveni iyice sabunlayıp vücuduma dairesel hareketlerle uygulayarak alıyorum. bence çok pratik, zira ne tanecikli scrub’larla uğraşabiliyorum ne de keseyle.Balmy kabak lifi nasıl kullanılır?
Balmy kabak lifi nasıl kullanılır?Kuru halde bulunan kabak lifi son derece sert bir yapıdadır. Kullanılmadan evvel sıcak suya koyularak yumuşatılmalıdır. Arzuya göre defne sabunuyla köpürtülmelidir. Yumuşayan kabak lifi, vücuda kese yapmak için kullanılabilir.
Ürün su ile temas ettiğinde şişerek genişler ve yüz temizliğiniz için ideal yumuşaklığa ulaşır. Yüzünüzdeki ölü derileri arındırarak cildinizi canlandırır. Ürünü açık yara ve enfeksiyonlu bölgelerde kullanmayınız. Kullanmadan önce ürünü elde durulayınız.