- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Grafik Tasarım Sertifikası ne işe yarar?
Grafik Tasarım;Seminer destekli grafik tasarım eğitimi, tamamı ile sizleri bir grafik tasarımcı olarak bu eğitimden mezun etmek üzerine planlanmış, grafik tasarımın her yönüne hakim, hem teknik, hem teorik olarak donanımlı bir grafik tasarımcı olmanızı hedefleyen bir eğitim programıdır.Grafik Tasarım kursunda neler yapılır?
Grafik tasarım eğitimi içeriğinde; kurumsal kimlik tasarımı, afiş, logo tasarımı, kartvizit, katalog, makbuz, fatura, dergi, gazete, ambalaj tasarımı, sosyal medya kanallarındaki kitler gibi unsurların tasarlanması öğretilir.Moda tasarım Sertifikası ne ise yarar?
Moda Tasarımı Eğitimi Kursu Sertifikası programının amacı: Bayan giysi tasarımı ile ilgili temel bilgi ve becerileri kazanmaları, Örme, dokuma ve dokusuz tekstil yüzeylerinin oluşumları hakkında bilgi sahibi.
Gra sertifikası nedir?
BİLGİSAYAR DESTEKLİ GRAFİK TASARIM YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI. Yayıncılık, basılı tasarım ve reklâm üretimini ve süreçlerini öğretmektir. Grafik tasarımının temel ilkeleri, vektörel ve piksel tabanlı programlar aracılığıyla aktarılacaktır. Baskı süreç ve teknikleri aktarılarak bu alanda ürünler tasarlanacaktır.
Grafik tasarım kursuna kimler katılabilir?
Grafik Tasarım Uzmanlığı Kursu herkesin katılabileceği bir kurs olmasının yanında firmaların halkla ilişkiler ve reklamcılık departmanlarında çalışanlar, reklam ajanslarında grafiker olarak çalışmak isteyenler, sosyal medyada tasarımlarıyla ön plana çıkmak isteyenler, freelancer olarak grafikerlik yapmak isteyenler.Grafik Tasarım Sertifikası Nasıl Alınır?
Grafik Tasarım Sertifikası EĞİTİM SÜRECİ- Eğitim, internet ortamında uzaktan eğitim yöntemiyle verilmektedir.
- Eğitim süresi 1 aydır.
- Eğitim videoları önceden uzaktan eğitim sistemine yüklenmiştir.
- Eğitim süresi içerisinde dilediğiniz gün ve saatlerde uzaktan eğitim sistemine giriş yaparak eğitiminizi alabilirsiniz.
Grafik Tasarım sertifikası Nasıl Alınır?
Grafiker mesleğine yönelik olarak verilen kurs sonundaki kurs bitirme sınavı Milli Eğitim temsilcileri gözetiminde yapılır. Sertifika sınavına katılan ve kursiyerler 100 puan üzerinden 45 puan ve üzeri puanlar aldığında başarılı olarak sayılır ve Grafiker bitirme belgesi (Sertifikası)” almaya hak kazanır.
Tasarım programları ne işe yarar?
Tasarım Programları ile Vektörel Çizimler Yapmak Vektörel çizimler istenildiği gibi ölçeklendirilebilir ve bu ölçeklendirme çizimde herhangi bir pikselleşmeye yol açmaz. Illustrator programı ile herhangi bir resmi vektörel çizime dönüştürmeniz mümkündür. Bunun yanı sıra sıfırdan vektörel çizimler yapabilirsiniz.